Αν ο νόμος το επιτρέπει, τότε οι εξωτερικοί καθρέπτες της EQ-E θα αντικατασταθούν από κάμερες.

Αν ο νόμος το επιτρέπει, τότε οι εξωτερικοί καθρέπτες της EQ-E θα αντικατασταθούν από κάμερες.

MERCEDES EQ-E - Από το 2021

19.151 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2018)

Ένα χρόνο μετά την EQ-S, το 2021, θα έρθει στην αγορά η EQ-E (εσωτερικός κωδικός V 296). Και αυτό το μοντέλο θα είναι μικρότερο από το αντίστοιχο βενζινοκίνητο με το οποίο θα συνδέεται εντός της γκάμας. Στο εσωτερικό όμως οι χώροι θα μοιάζουν να είναι ίσως και καλύτεροι. Σχεδιαστικά τα επιμέρους στοιχεία θα είναι γνώριμα από τα υπόλοιπα μοντέλα του brand «ΕQ». 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αν ο νόμος το επιτρέπει, τότε οι εξωτερικοί καθρέπτες θα αντικατασταθούν από κάμερες. Θα υπάρχουν επίσης νέες πηγές φωτισμού για νέα είδη μηνυμάτων. Η εμπρός γρίλια θα φωτίζεται κόκκινη για να δείχνει ότι το όχημα φρενάρει ισχυρά εκείνη τη στιγμή, ενώ με πράσινο θα περνάει το μήνυμα ότι οι πεζοί μπορούν να κινηθούν εμπρός από το όχημα. Ανάμεσα στους άξονες θα τοποθετηθεί η συστοιχεία των μπαταριών με ύψος 115 χλστ., ασφαλισμένη από κάθε πλευρά και με την πρόσβαση να είναι εφικτή μόνο από κάτω. Η αερανάρτηση θα ανήκει στο βασικό εξοπλισμό ενώ έξτρα θα είναι το στρίψιμο του πίσω άξονα (τετραδιεύθυνση). Αξιοσημείωτες εδώ είναι οι μεγάλες γωνίες στριψίματος: έως 12 μοίρες προς την ίδια κατεύθυνση με τον εμπρός άξονα ή έως 10 μοίρες αντίθετα από αυτόν. 

H ηλεκτρική E-Class θα είναι μικρότερη εξωτερικά από την αντίστοιχη που θα καίει συμβατικά καύσιμα. Μέσα όμως θα είναι πιο ευρύχωρη. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL