Ποιο είναι το καλύτερο plug-in SUV έως 50 χιλιάρικα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποιο είναι το καλύτερο plug-in SUV έως 50 χιλιάρικα

Το καλύτερο οικογενειακό SUV με καλώδιο είναι...

21.877 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2023)

Συγκρίνουμε όλα τα Plug-in hybrid οικογενειακά SUV και αξιολογούμε στη δοκιμή τους πόσο καλό είναι το καθένα σε κατανάλωση, χώρους, επιδόσεις και τις υπόλοιπες μετρήσεις του AutoΤρίτη Test Center.

Μικρομεσαία SUV που «καίνε» ρεύμα και βενζίνη έως 50.000 ευρώ

Είναι το ενδιάμεσο «σκαλοπάτι» για όσους διστάζουν να αγοράσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Γιατί; Διότι συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των δύο κόσμων. Τα Plug-in hybrid είναι μοντέλα με μεγάλη συνδυαστική ιπποδύναμη, ηλεκτρική αυτονομία 40-60 χλμ. για τις καθημερινές μετακινήσεις και ρεζερβουάρ βενζίνης για τα ταξίδια και τις μεγαλύτερες αποστάσεις.
 
ΟΚ, το κόστος τους είναι μεγαλύτερο συγκριτικά με τα συμβατικά (βενζίνης και υβριδικά) ή τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, ακριβώς διότι έχουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα χρήσης και κτήσης. Μην ξεχνάμε πως καταγράφουν μεγάλες ταξινομήσεις ως εταιρικά, διότι λόγω εκπομπής ρύπων έως 50 γρ. CO2/χλμ. και με Λ.Τ.Π.Φ. έως 40.000 ευρώ απαλλάσσεσαι ως χρήστης τους από τον εταιρικό φόρο.
 
Το AutoΤρίτη Test Center βάζει όριο αγοράς τα 50.000 ευρώ και αξιολογεί 9 οικογενειακά SUV. Ποιο είναι το καλύτερο C-SUV με καλώδιο και έξτρα ρεζερβουάρ βενζίνης;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw