Το νέο Ford Focus υποδέχεται τους μαθητές

2.249 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2018)

Το νέο Ford Focus είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές, με αυξημένους χώρους και αναβαθμισμένη την περιοχή των πίσω καθισμάτων, κάνοντας πιο άνετες τις καθημερινές διαδρομές προς και από το σχολείο.

FORD: Αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E. Κλείστε το test-drive σας

FORD: Εξοικονόμησε 1.873€ σε καύσιμα το χρόνο

FORD: Κερδίστε €10 κλείνοντας on line ραντεβού

Γνωρίζατε ότι κατά μέσο όρο τα παιδιά σχολικής ηλικίας ψηλώνουν με ρυθμό 6 εκατοστών το χρόνο; Στο μέγιστο ρυθμό ανάπτυξής τους μπορεί να ψηλώσουν κατά 16 ολόκληρα εκατοστά μέσα σε ένα χρόνο, με την ανάπτυξη να εκτινάσσεται στα ύψη φτάνοντας ακόμα και το μισό εκατοστό σε μία νύχτα.
 
Αυτό σημαίνει ότι μερικοί μαθητές θα μπουν στο οικογενειακό αυτοκίνητο για να επιστρέψουν στο σχολείο κατά 2 εκατοστά ψηλότεροι από το τέλος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Επιστημονική έρευνα έδειξε ότι οι μαθητές αναπτύσσονται ακόμα ταχύτερα από όσο συνήθως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, επειδή είναι λιγότερο αγχωμένοι.
 
 
Το νέο Ford Focus, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωηση της εταιρείας, προσφέρει περισσότερο χώρο από ποτέ για τα παιδιά που επιστρέφουν στο σχολείο πιο ανεπτυγμένα από την αρχή του καλοκαιριού, με μεγάλο χώρο για τα γόνατα πίσω που έχει βελτιωθεί κατά 5 εκ. συγκριτικά με του προηγούμενου μοντέλου.
 
Επιπλέον, οι πίσω επιβάτες ταξιδεύουν πιο άνετα, έχοντας στη διάθεσή τους 6 εκατοστά επιπλέον χώρο στην περιοχή των ώμων, ενώ ένα πιο επίπεδο πάτωμα κάτω από το κεντρικό κάθισμα αυξάνει την άνεση του μεσαίου επιβάτη, με αποτέλεσμα να περιορίζονται και οι καυγάδες για το ποιος θα καθίσει στο μέση.

Διαβάστε περισσότερα για το FORD FOCUS