Το νέο Hyundai FE Fuel Cell Concept
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Hyundai FE Fuel Cell Concept

2.450 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2017)

Το οικολογικό όραμα της Hyundai μας φέρνει πιο κοντά στο αυτοκίνητο του μέλλοντος με το μοντέλο FE Fuel Cell Concept.

Το πλάνο της Hyundai είναι να έχει στο δυναμικό της 14 νέα οικολογικά μοντέλα μέχρι το 2016 και το FE Fuel Cell Concept είναι ένα από αυτά και αν μη τι άλλο ξεχωριστό που συνδυάζει τις νέες τεχνολογίες και τον οικολογικό χαρακτήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πλέον, μπορεί να διανύσει 800 χιλιόμετρα χωρίς κανένα ανεφοδιασμό με την 4ης γενιάς τεχνολογία υδρογόνου και παράλληλα σύμφωνα με έρευνες απέναντι στο Tucson ix35 Fuel Cell είναι :
  • 20% πιο ελαφρύ
  • 10% πιο αποδοτικό και με
  • 30% μεγαλύτερη ροπή και δύναμη.
Ο αντιπρόεδρος της Hyundai Motors Woong Chul Yang δήλωσε: H Hyundai έχει μια κληρονομιά καινοτομίας, αποδοτικών αυτοκινήτων που πρωτοπορούν στην οικολογία στο τομέα των αυτοκινήτων. Το  FE Fuel Cell Concept είναι μια εξέλιξη στο αγώνα μας για την χρήση υδρογόνου και μας φέρνει κοντά στο όραμα μας για μια Kοινωνία Υδρογόνου, όπου οι μεταφορές είναι καθαρές, αποδοτικές και βελτιώνουν τις ζωές των πελατών μας .

Το σχήμα είναι εμπνευσμένο από τη φύση και το νερό και δίνει έμφαση στις μηδενικές εκπομπές ρύπων. Έχει στενά αλλά καλλίγραμμα φανάρια και ασυνήθιστη εξωτερική σχεδίαση. Το εσωτερικό είναι μινιμαλιστικό με μπλε φως και τρεις μεγάλες οθόνες ενώ οι επιβάτες μπορούν να φορτίζουν τα gadget τους εύκολα από τις υποδοχές που είναι διαθέσιμες στο σαλόνι.

Θα ξεκινήσει το 2018 εξοπλισμένο με το Smart Sense σύστημα υποβοήθησης στην οδήγηση.

Πως σου φαίνεται;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center