• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το κομψό sedan που η Pininfarina παρουσίασε μια-δυο εβδομάδες πριν στη Γενεύη ως concept φαίνεται τελικά πως θα πάει για παραγωγή.

Ο κινητήρας λέγεται ότι θα παράγει πάνω από 800 ίππους.

Κάτω από το εντυπωσιακό design του, το H600 μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα υβριδικό σύστημα κίνησης.

Μετά την αρχική δοκιμαστική παραγωγή Pininfarina στην Ιταλία, η παραγωγή είναι πλέον έτοιμη να λάβει χώρα στην Κίνα.

Το νέο Pininfarina H600

Διαβάστηκε από 1724 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/3/2017

Το Pininfarina H600 που παρουσιάστηκε στη Γενεύη θα ως concept θα γίνει τελικά πραγματικότητα. Δείτε ποιος την έχει αναλάβει και πως σχετίζεται το Τesla Model S.

 
Το κομψό sedan που η Pininfarina παρουσίασε μια-δυο εβδομάδες πριν στη Γενεύη ως concept φαίνεται τελικά πως θα πάει για παραγωγή. Πρόκειται για το H600, που είναι σχεδιασμένο από το φημισμένο ιταλικό οίκο για την Kinetic Group με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Yung Benjamin Yeung, που έχει και την κινέζικη εταιρία Brilliance και έχει ως στόχο να ανταγωνιστήσει την Τesla και το Model S μοντέλο της.

Κάτω από το εντυπωσιακό design του, το H600 μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα υβριδικό σύστημα κίνησης που ενσωματώνει μια μηχανή με μικροτουρμπίνες, που ενεργούν  έτσι, ώστε να μεγαλώσει το εύρος της αυτονομίας του. Ο κινητήρας λέγεται ότι θα παράγει πάνω από 800 ίππους, πράγμα δύσκολο να πραγματοποιηθεί όπως λένε οι ειδικοί αλλά όχι ακατόρθωτο.
 
Ο Carter Yeung, εκπρόσωπος της Pininfarina δήλωσε σε διεθνή μέσα: «Πολλές κινεζικές εταιρείες υπόσχονται πράγματα που τελικά αδυνατούν να πραγματοποιήσουν. Εμείς πάμε να κάνουμε το αντίθετο. Πάντα θα κάνουμε λάθη. Είναι το πώς ανακάμπτεις που ορίζει πως η εταιρία θα τα πηγαίνει στο μέλλον».

Μετά την αρχική δοκιμαστική παραγωγή Pininfarina στην Ιταλία, η παραγωγή είναι πλέον έτοιμη να λάβει χώρα στην Κίνα. Στόχος είναι η πώληση της Η600 στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα μέχρι το τέλος αυτής της δεκαετίας.

Θα μπορέσει να βάλει το όνομα της δίπλα σε αυτό του Τesla Model S;