Η γιγάντια αεροτομή που έχει τοποθετηθεί ακουμπά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου χάρη σε μια βάση από αλουμίνιο.

To νέο kit για τις McLaren 570S Coupe & Spider

1.608 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2019)

Έως και 75 κιλά κάθετης δύναμης επιπλέον θα μπορούν να παράγουν οι McLaren 570S Coupe & Spider χάρη στο νέο kit της μάρκας.

To νέο της αεροδυναμικό kit για να αυξήσει την κάθετη δύναμη που παράγουν η 570S Coupe και η 570S Spider σε υψηλές ταχύτητες παρουσίασε η McLaren.

Το High Downforce Kit περιλαμβάνει μόνο δύο νέα μέρη: ανθρακονημάτινη αεροτομή και ειδική αεροδυναμική σχεδίαση του κάτω μέρους των σασί των δύο μοντέλων. Η γιγάντια αεροτομή που έχει τοποθετηθεί ακουμπά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου χάρη σε μια βάση από αλουμίνιο και φέρει πάνω της εμβλήματα του ΜSO τμήματος της βρετανικής μάρκας αλλά και ένα τρίτο φωτιστικό σώμα.
 
Ο Carl Whipp, επικεφαλής της McLaren στον τομέα Aftersales δήλωσε: «Ψάχνουμε συνεχώς τρόπους να κάνουμε διαθέσιμες στους πελάτες μας νέες τεχνολογίες. Αυτό δεν αφορά μόνο αυτούς που αγοράζουν μια νέα McLaren αλλά και τους πελάτες που έχουν ήδη στην κατοχή τους κάποιο αυτοκίνητό μας. Αυτό το κιτ είναι το τέλειο παράδειγμα του τι θέλουμε να πετύχουμε- καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα και μεγάλα οφέλη στην αεροδυναμική».

Η McLaren υπόσχεται πως με το High Downforce Kit, η κάθετη δύναμη που θα παράγουν τα δύο αυτά μοντέλα θα αυξηθεί έως και κατά 75 κιλά περισσότερο. Η τιμή υπολογίζεται στα 9.800 ευρώ χωρίς τα έξοδα τοποθέτησης.
 

Mercedes
test center