Tο Sriracha IS αποτελεί τον καρπό της σύμπραξης της Lexus με την εταιρεία Huy Fong Foods που φτιάχνει καυτές σάλτσες. Φτιάχτηκε από την West Coast Customs με έναν στόχο: «Να κάνουν ένα καυτό αμάξι πικ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο Sriracha IS αποτελεί τον καρπό της σύμπραξης της Lexus με την εταιρεία Huy Fong Foods που φτιάχνει καυτές σάλτσες. Φτιάχτηκε από την West Coast Customs με έναν στόχο: «Να κάνουν ένα καυτό αμάξι πικάντικο».

Το πιο «καυτό» Lexus IS (+video)

4.340 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2016)

Όταν ακούτε για ένα «καυτό» μοντέλο, ο νους σας πάει σε καταιγιστικές επιδόσεις και προκλητική σχεδίαση; Υπάρχει, όμως, και το «καυτερό» Lexus Sriracha IS που αντλεί την έμπνευσή του από μια καυτή σάλτσα…

Στο φετινό LA Auto Show βρέθηκε το Sriracha IS, που αποτελεί τον καρπό της σύμπραξης της Lexus με την εταιρεία Huy Fong Foods που φτιάχνει καυτές σάλτσες.

Προεξάρχον χαρακτηριστικό του Sriracha IS είναι η κόκκινη απόχρωσή του, η οποία μιμείται τη σάλτσα Sriracha.

Προεξάρχον χαρακτηριστικό του Sriracha IS είναι η κόκκινη απόχρωσή του, η οποία μιμείται τη σάλτσα Sriracha.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το custom αυτό Lexus IS δικαιούται, λοιπόν, υπό μία έννοια να καμαρώνει πως είναι το πιο «καυτό» IS που έγινε ποτέ. Φτιάχτηκε από την West Coast Customs με έναν στόχο: «Να κάνουν ένα καυτό αμάξι πικάντικο».
 
Προεξάρχον χαρακτηριστικό του Sriracha IS είναι η κόκκινη απόχρωσή του, η οποία μιμείται τη σάλτσα Sriracha. Υπάρχουν πράσινες λεπτομέρειες, κόκκινα διακοσμητικά στο τιμόνι, ειδικές ρυθμίσεις θερμοκρασίας, αναβαθμισμένη λειτουργία οδήγησης, χειροποίητα καθίσματα κατασκευασμένα από βελούδινο δέρμα, κρυφός φωτισμός και χρωμιομένες λεπτομέρειες, ενώ στο πορτ-μπαγκάζ υπάρχουν 43 μπουκάλια της σάλτσας Sriracha.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center