Tο Amarok εξοπλίζεται με νέο σύστημα ανάρτησης.

Το σκληραγωγημένο Amarok

2.789 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2019)

H Delta 4x4 ετοίμασε ένα Amarok για να ευχαριστήσει αυτούς που θέλουν από την VW κάτι αντίστοιχο με το Ford Ranger Raptor.

Σε έναν κόσμο που η Ford προσφέρει τα Ranger Raptor και F-150 Raptor, θα έλεγε κανείς πως το VW Amarok μοιάζει σαν ένα πολύ συμβατικό και συνηθισμένο pick-up.

Aυτό το γεγονός θέλησε να αλλάξει ο γερμανικός οίκος βελτίωσης με το όνομα Delta 4x4 προσφέροντας στο μοντέλο μοναδική δίτονη βαφή και πλήθος τροποποιήσεων που βοηθούν το μοντέλο να ανταποκριθεί στις off-road διαδρομές. Πιο συγκεκριμένα, το Amarok εξοπλίζεται με νέο σύστημα ανάρτησης με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κατά 10 εκατοστά, χάρη στην εγκατάσταση νέων αμορτισέρ Bilstein.
 
Ο μεγαλύτερος χώρος που υπάρχει ανάμεσα στο αμάξωμα και το έδαφος έδωσε την δυνατότητα στον οίκο να προσφέρει στο pick-up 20άρες ζάντες σε συνδυασμό με 35 ιντσών ελαστικά Cooper, αν και η Delta 4x4 δεν προσφέρει το Amarok με τα ελαστικά αυτά αλλά με μικρότερα 33 ιντσών ελαστικά από την Yokohama.

To περιπετειώδες παρουσιαστικό του pick-up ενισχύεται ακόμα περισσότερο μέσω των ενισχυμένων φτερών τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω άξονα, του νέου εμπρός προφυλακτήρα με το μαύρο προστατευτικό και την μπάρα με τα LED φώτα πάνω στην οροφή.

Πώς σας φαίνεται; 
 

ELASTIKA 2024
moto