• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Top 5: Τα ασφαλέστερα B-SUV για ενήλικες και παιδιά

24.830 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/4/2021

Ψάχνετε SUV πόλης έτοιμο να πάει στον... πόλεμο; Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα ασφαλέστερα σε περίπτωση πρόσκρουσης μικρά crossover για τους εμπρός και πίσω επιβάτες, σύμφωνα με τον EuroNCAP.

RENAULT: Νέο Renault CLIO. Aπό 13.790€. Πάρε Προσφορά!

VOLKSWAGEN: VW Eco Up με κατανάλωση μόλις 3,4€/100km

NISSAN: Αγοράζεις crossover coupe με 18.700 ευρώ


Έχουμε ακούσει για κτίρια... αστακούς. Το ξέρατε, όμως, ότι μπορούμε να βρούμε και αυτοκίνητα που στόχο έχουν να προστατεύσουν ει δυνατόν καλύτερα τους επιβάτες τους; Αυτή την φορά εστιάζουμε στα ιδιαίτερα δημοφιλή SUV πόλης, τα οποία και παραθέτουμε σύμφωνα με τις επιδόσεις του στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP, που αξιολογεί την παθητική και μέρος της ενεργητικής ασφάλειας. Μέσα από συγκεκριμένα τεστ πρόσκρουσης αναλύεται η απόδοση του εκάστοτε αυτοκινήτου σε τέσσερις επιμέρους βασικούς τομείς. Aσφάλεια ενηλίκων, ασφάλεια παιδιών, ασφάλεια πεζών και συστήματα ασφάλειας.

Στις σελίδες που ακολουθούν θα δούμε τα κορυφαία B-SUV που έλαβαν πέντε αστέρια αλλά και την υψηλότερη βαθμολογία σε δύο δοκιμασίες, στην προστασία των ενηλίκων και στην προστασία των παιδιών. Για την τελική κατάταξη πήραμε τα αποτελέσματα δοκιμών από το 2017 και έπειτα. Ποια είναι τα ασφαλέστερα μικρά SUV;

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε