Το φορτηγό πλοίο με το όνομα M / V Golden Ray αρχικά ειπώθηκε πως μετέφερε αυτοκίνητα των Hyundai και Kia.

Τούμπαρε πλοίο με 4.000 οχήματα (+vid)

5.197 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2019)

Ένα ακόμα δυσάρεστο γεγονός με εμπορικό πλοίο που μετέφερε περίπου 4.000 οχήματα έλαβε χώρα, όταν για άγνωστους λόγους αναποδογύρισε καταμεσής της θάλασσας έξω από τις ακτές της Georgia των ΗΠΑ.


Το φορτηγό πλοίο με το όνομα M / V Golden Ray αρχικά ειπώθηκε πως μετέφερε αυτοκίνητα των Hyundai και Kia, ωστόσο εκπρόσωποι της πρώτης διέψευσαν αυτές τις πληροφορίες μιλώντας σε ξένα μέσα ενημέρωσης, ενώ μέχρι στιγμής η Kia δεν έχει προχωρήσει σε κάποια περαιτέρω πληροφόρηση.
 
Σύμφωνα με το Reuters το πλοίο μετέφερε πάνω από 4.000 οχήματα που κατευθυνόταν προς τις χώρες της Μέσης Ανατολής, όταν για άγνωστο λόγο αναποδογύρισε, χωρίς ευτυχώς να βυθίζεται με ρυθμό που θα ήταν αδύνατο για τις αρχές να αντιδράσουν. Ο καπετάνιος εξέπεμψε άμεσα σήμα κινδύνου και η αμερικανική ακτοφυλακή ξεκίνησε μια τεράστια προσπάθεια προκειμένου να σώσει τους 24 ανθρώπους που ήταν πλήρωμα.
 
Οι 20 από αυτούς σώθηκαν σχετικά γρήγορα, ωστόσο τέσσερα μέλη του πληρώματος είχαν εγκλωβιστεί. Παρόλο τις δυσκολίες και ύστερα από ένα σχέδιο που τέθηκε σε εφαρμογή, άπαντες έφυγαν σώοι από το πλοίο με τον τελευταίο να μένει παγιδευμένος για πάνω από μία ημέρα.
 
Πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των οχημάτων και τις ζημιές που έχουν υποστεί δεν έχουν γίνει γνωστές.
 

Mercedes
moto