Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tεχνολογία: Στο πνεύμα της εποχής

195.941 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2017)
Η πίσω ανάρτηση του C-HR είναι με διπλά ψαλίδια, που σε συνδυασμό με τους μεταλλικούς συνδέσμους εξασφαλίζουν ακρίβεια στην συμπεριφορά.
2 Φωτογραφίες »

Η πίσω ανάρτηση του C-HR είναι με διπλά ψαλίδια, που σε συνδυασμό με τους μεταλλικούς συνδέσμους εξασφαλίζουν ακρίβεια στην συμπεριφορά.

Η νέα πλατφόρμα είναι, σύμφωνα με την Toyota, 65% πιο άκαμπτη και ελαφρύτερη από αυτή που χρησιμοποιεί το Auris σήμερα. Παράλληλα, έδωσε τη δυνατότητα για χαμηλότερη τοποθέτηση πολλών μηχανικών μερών στο χώρο του κινητήρα με αποτέλεσμα το συνολικό χαμηλό κέντρο βάρους. Η πίσω ανάρτηση είναι νέα με διπλά ψαλίδια, η μπροστινή με κλασικά γόνατα ΜακΦέρσον, ενώ όλοι οι σύνδεσμοι των διατάξεων είναι μεταλλικοί. Το C-HR εξοπλίζεται με το τελευταίας γενιάς πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφαλείας Toyota Safety Sense. Σε αυτό περιλαμβάνεται ενεργό cruise control σε όλο το εύρος ταχυτήτων με δυνατότητα πλήρους ακινητοποίησης, Σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, αυτόματη λειτουργία προβολέων, Σύστημα αναγνώρισης και αποφυγής πεζών και Σύστημα αναγνώρισης σημάτων. Επίσης προσφέρεται, σύστημα Park Assist, σύστημα Έξυπνης Εισόδου και Rear Cross Traffic Alert.


Στάνταρ είναι το πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας Toyota Safety Sense, που περιλαμβάνει και αυτόματους προβολείς.
2 Φωτογραφίες »

Στάνταρ είναι το πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας Toyota Safety Sense, που περιλαμβάνει και αυτόματους προβολείς.

Σελίδα 1Δοκιμή: Toyota C-HR
Σελίδα 2Τεχνικά χαρακτηριστικά
Σελίδα 3Κινητήρας: Πολιτισμένη λειτουργία με «χλιαρές» επιδόσεις
Σελίδα 4Eσωτερικό: Mοντέρνο, ποιοτικό και high-tech
Σελίδα 5Χώροι: Ανετο με έντονη κουπέ αίσθηση στους πίσω
Σελίδα 6Tεχνολογία: Στο πνεύμα της εποχής
Σελίδα 7Στο δρόμο: Γουστάρεις να το οδηγείς
Σελίδα 8Τιμές και εκδόσεις
Σελίδα 9Η άποψή μας

Έρευνα & επιμέλεια άρθρου: Κώστας Καπογιάννης | Παντελής Πατέλος | ΧΧΧ | Ανέστης Ιντζές

FORD
OMODA