Το ανανεωμένο Toyota RAV4 σε έκδοση Adventure.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Toyota RAV4 σε έκδοση Adventure.

Toyota RAV4: SUVάρα σε προσφορά από την Toyota

40.664 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2022)

Το ανανεωμένο Toyota RAV4, προσφέρεται στην Ελλάδα σε βενζίνη, hybrid και Plug-in υβριδικές επιλογές, όντας μάλιστα ακόμα πιο προσιτό αφού είναι διαθέσιμο με έκπτωση 1.000 ευρώ και για τις τρεις επιλογές!

Πιο προσιτό το Toyota RAV4

Η Toyota ήταν η πρώτη εταιρεία που «τόλμησε» και στήριξε πολύ έντονα μια φρέσκια «τότε» ιδέα για εναλλακτικές μετακινήσεις. Το RAV4 του 1997 με την πλήρη ονομασία (Recreational Activity Vehicle 4wheel drive) αποτέλεσε το πρώτο SUV αυτοκίνητο. Από τότε μέχρι σήμερα το εν λόγω μοντέλο έμελε να μετρήσει 5 πολύ επιτυχημένες γενιές, με την τελευταία μάλιστα να ανανεώνεται και να βρίσκεται στη διάθεση του ελληνικού κοινού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με έκπτωση 1.000 ευρώ για κάθε έκδοση!

Ο βασιλιάς των SUV της Toyota έχει στη διάθεσή του μια σειρά από κινητήρια σύνολα που ξεκινάνε από τα μοτέρ βενζίνης, προχωρούν στα υβριδικά σύνολα, ενώ παρούσα είναι και η Plug-in υβριδική επιλογή. Όλα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα αυτό τον καιρό με 1.000 ευρώ έκπτωση, ως μέρος του προωθητικού προγράμματος της εταιρείας η οποία κάνει πιο εύκολη την απόκτησή τους. Για το RAV4 με κινητήρα βενζίνης (175 ίππους) το κόστος απόκτησης ξεκινά από τις 27.180 ευρώ, το RAV4 Hybrid (218 ή 222 ίπποι) κοστίζει από 33.070 ευρώ, ενώ η κορυφαία Plug-in υβριδική επιλογή (306 ίππους) μπορεί να αγοραστεί από 51.810 ευρώ.

Ανανεωμένο με νέα φώτα, ζάντες και μεγαλύτερες δυνατότητες

Το ανανεωμένο RAV4 ξεχωρίζει από το προ ανανέωσης μοντέλο καθώς λαμβάνει νέα LED φωτιστικά σώματα και φώτα ομίχλης, νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, φωτισμό LED στην καμπίνα, αλλά και πλήθος επιλογών εξατομίκευσης και άνεσης, όπως δυνατότητα ηλεκτρικής ρύθμισης του καθίσματος του συνοδηγού, φωτιζόμενους διακόπτες ελέγχου παραθύρων και νέες θύρες USB-C κατάλληλες για φόρτιση τηλεφώνων και συσκευών εν κινήσει. Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center