Ο μπροστινός τροχός λείπει.

Τα καλά νέα είναι ότι το 3,8 λίτρων 6κύλινδο μηχανικό σύνολο λειτουργεί κανονικά.

Το σύστημα ανάρτησης σίγουρα δεν θα έχει μείνει ανέπαφο.

Η ασφαλιστική εταιρεία που το έχει στην κατοχή της αυτήν την στιγμή δεν πιστεύει ότι μπορεί να επισκευαστεί και το πουλάει για ανταλλακτικά.

Tρακαρισμένη Cayman GT4 στο σφυρί

3.434 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2018)

Aυτή η τρακαρισμένη Cayman GT4 είναι έτοιμη να πάει για παλιοσίδερα αλλά έχει μπει σε δημοπρασία για όποιον μπορέσει να την «σώσει». Τι λες;

Aν και είμαστε σε αναμονή της αποκάλυψης της νέας Porsche Cayman GT4, ήρθε στην αντίληψή μας μια πώληση του ίδιου αυτοκινήτου στην απερχόμενη γενιά του.

Πρόκειται λοιπόν για μια κατάμαυρη Cayman GT4 ελαφρώς μεταχειρισμένη με μόνο 16.000 χλμ στο οδόμετρο, που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, του κόστισε για να την αποκτήσει περίπου 84.500 ευρώ, αν και τώρα ζητάει τα μισά για να την αποχωριστεί. Ο λόγος είναι ότι, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς πολύ εύκολα μέσα από τις εικόνες, το αυτοκίνητο ήταν εμπλεκόμενο σε ένα πολύ σφοδρό τρακάρισμα. Ο μπροστινός τροχός λείπει, είναι φανερό ότι έχει γίνει μεγάλη ζημιά σε όλο το φτερό και το σύστημα ανάρτησης σίγουρα δεν θα έχει μείνει ανέπαφο.
 
Τα καλά νέα είναι ότι το 3,8 λίτρων 6κύλινδο μηχανικό σύνολο λειτουργεί κανονικά και συνεχίζει να αποδίδει εύρυθμα 385 άλογα στους πίσω τροχούς μέσω μιας 6τάχυτης χειροκίνητης μετάδοσης. Η ασφαλιστική εταιρεία που το έχει στην κατοχή της αυτήν την στιγμή δεν πιστεύει ότι μπορεί να επισκευαστεί και το πουλάει για ανταλλακτικά.

Είσαι αρκετά γενναίος για να προσπαθήσεις να την επισκευάσεις; Aυτή την στιγμή η μεγαλύτερη προσφορά είναι 25.000 ευρώ, αλλά αν δεν θες να μπεις σε διαδικασία δημοπρασίας μπορείς να την αποκτήσεις σήμερα κιόλας με 42.000 ευρώ. Τι λες;

ELASTIKA 2024
OPEL