Tυλίχθηκε στις φλόγες το κορυφαίο Tesla Model S των 1.100 PS

15.617 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2021)

Το κορυφαίο Tesla Model S Plaid, τρεις μέρες μετά την αγορά του, έγινε αποκαΐδια και κανείς δεν ξέρει το γιατί. Κυριολεκτικά ξεγέλασε τον Χάρο ο οδηγός, που βγήκε στο τσακ εν κινήσει!

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα Tesla Model S στην κορυφαία έκδοση Plaid στην περασμένη Τρίτη, ενώ ο ιδιοκτήτης του οδηγούσε αμέριμνος το αυτοκίνητο. Τρεις μόλις μέρες νωρίτερα, είχε δώσει 129.900 δολάρια στην Tesla για να το αγοράσει.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο οδηγός, που λέγεται πως είναι διάσημος επιχειρηματίας, αρχικά δεν μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητο επειδή οι πόρτες του αυτοκινήτου ανοίγουν ηλεκτρονικά, αλλά ευτυχώς θυμόταν που βρίσκεται ο ειδικός μοχλός και κατάφερε να ανοίξει τις πόρτες χειροκίνητα και να βγει από το αυτοκίνητο.

Το Tesla τότε συνέχισε να κινείται για 11 με 12 μέτρα πριν γίνει παρανάλωμα του πυρός σε μια κατοικημένη περιοχή κοντά στο σπίτι του στην Πενσυλβάνια. Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη, Mark Geragos δήλωσε: «Ήταν μια τρομακτική εμπειρία. Το αυτοκίνητο ήταν ολοκαίνουριο. Θα κάνουμε έρευνα. Θέλουμε το αυτοκίνητο να κρατηθεί ανέπαφο, να μην είναι στον δρόμο μέχρι να δούμε τι έφταιξε». Η Tesla δεν έχει μέχρι στιγμής αναφερθεί στο συμβάν, παρά το γεγονός ότι έχει ενημερωθεί για το περιστατικό.

To τμήμα Πυροσβεστικής της περιοχής στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook έκανε γνωστό πως «ένα Tesla είχε πάρει φωτιά» και πως «έριξαν μεγάλη ποσότητα νερού στις μπαταρίες για να διασφαλίσουν πως η φωτιά δεν θα αναζωπυρωθεί».

Ο Εθνικός Οργανισμός Οδικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (ΝΗΤSA) δήλωσε σε ανακοίνωσή του πως «βρίσκεται σε επαφή με τις Αρχές και την Tesla για να μαζέψει πληροφορίες σχετικά με το συμβάν». Τόνισε επίσης πως «εάν τα δεδομένα και η έρευνα αποδείξει πως υπάρχει κάποια αστοχία και μπαίνει σε κίνδυνο η ασφάλεια των επιβατών, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να προστατευθεί το κοινό».

To Model S Plaid εξοπλίζεται με τρία ηλεκτρικά μοτέρ που προσφέρουν ισχύ 1.100 ίππων και του δίνουν την δυνατότητα να κάνει το σπριντ μέχρι τα 96 χλμ./ώρα σε κάτω από 2 δευτερόλεπτα, τα 400 μέτρα σε 9 δευτερόλεπτα και να έχει τελική ταχύτητα 320 χλμ./ώρα. H νέα έκδοση δεν είναι μόνο πιο ισχυρή αλλά προσφέρει και αυτονομία 836 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
OPEL