Η Volkswagen θα παρουσιάσει τελικά την έκδοση παραγωγής του GT up! Concept, το οποίο είχε παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο του 2011.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Volkswagen θα παρουσιάσει τελικά την έκδοση παραγωγής του GT up! Concept, το οποίο είχε παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο του 2011.

VW up! Turbo 100 ίππων

6.233 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2015)

Η VW ετοιμάζεται να λανσάρει στη Βραζιλία την έκδοση παραγωγής του GT up! Concept. Λόγος γίνεται για το up! Turbo, το οποίο θα φέρει τον 3κύλινδρο κινητήρα 1.0 TSI του ανανεωμένου Polo.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Volkswagen θα παρουσιάσει τελικά την έκδοση παραγωγής του GT up! Concept, το οποίο είχε παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο του 2011, ανάμεσα σε άλλες πρωτότυπες εκδόσεις του γερμανικού μίνι. Το εν λόγω concept έφερε έναν κινητήρα 100 ίππων, ενώ ζύγιζε περίπου 900 κιλά.Τα χρόνια πέρασαν, αλλά η Volkswagen δεν παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του GT up! Concept, κάτι που αναμένεται να αλλάξει σύντομα. Με βάση, λοιπόν, τις τελευταίες πληροφορίες που καταφθάνουν από τη Βραζιλία, τον Μάιο θα δοθεί το πράσινο φως για το up! Turbo. Κάτω από το καπό του θα βρεθεί ο 3κύλινδρος 1.0 TSI κινητήρας του ανανεωμένου Polo. Το εν λόγω σύνολο θα λειτουργεί και με αιθανόλη, ενώ η ισχύς του θα είναι 100 ίπποι, η οποία θα μεταφέρεται στους εμπρόσθιους τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 5 σχέσεων.Πάντως, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το αν η Volkswagen σχεδιάζει να προσφέρει το up! Turbo στην Ευρώπη, αλλά εκτιμούμε πως θα το πράξει. Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις σχετικές εξελίξεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
moto