O τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sebastian Vettel.

«Έχει γίνει σόου η F1»

3.733 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2019)

Κριτική στην διοργάνωση της F1 έκανε ο Vettel υποστηρίζοντας πως το πρωτάθλημα έχει γίνει κανονικό σόου. Διαβάστε τι είπε ο Γερμανός για το μέλλον του.

Έτοιμος να εγκαταλείψει την Formula 1 είναι ο Sebastian Vettel σε περίπτωση που δεν μείνει ικανοποιημένος από τις αλλαγές που θα γίνουν στο σπορ το 2021 από την Liberty Media.

Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari σε δηλώσεις του στους Τimes δήλωσε συγκεκριμένα: «Πολλές από τις αξίες που διακατείχαν το σπορ δεν υπάρχουν πλέον. Η Formula 1 είναι πλέον περισσότερο ένα σόου και business παρά άθλημα. Μπορείς να πεις το ίδιο πιθανότατα και για τα άλλα σπορ αλλά στην περίπτωση της F1 δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στον αθλητή.»
 
Ο ίδιος συνέχισε υποστηρίζοντας ότι πρέπει να εξετάσει τι θα αλλαγές θα κάνει η Liberty Media για να δει τι θα κάνει στο μέλλον. Τα ακριβή του λόγια ήταν: «Aν πούμε ότι κάνουμε σόου τότε ας το κάνουμε κανονική παράσταση. Νιώθω ότι ξοδεύουμε πολύ ενέργεια και χρόνο με τους κανονισμούς χωρίς κανέναν λόγο. Είμαι σίγουρος ότι θέλω να οδηγήσω φέτος και του χρόνου αλλά για μετέπειτα, δεν ξέρω τι θα γίνει με τους κανονισμούς, κανείς δεν ξέρει. Δεν θα μείνω στην F1 μόνο για να έχω να το λέω».

Το συμβόλαιο του Vettel με την Ferrari ολοκληρώνεται το 2020.
 

CORAL GAS PASXA
skoda