Φωτογραφία αρχείου.

Φωτογραφία αρχείου.

Χειροπέδες σε νεαρούς 16 & 18 ετών που έκλεβαν οχήματα στη Δ.Αττική

2.859 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2022)

Δύο νεαροί 16 και 18 ετών συνελήφθησαν για κλοπές αυτοκινήτων και ληστείες που διέπραξαν σε Πετρούπολη, Καματερό και Παλαιό Φάληρο.

Είχαν ρημάξει Πετρούπολη, Καματερό και Παλαιό Φάληρο

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πετρούπολης, εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά κλοπές οχημάτων, καθώς και κλοπές από οικίες, καταστήματα και πεζούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τους έπιασαν με τα κλειδιά από κλεμμένη μοτοσικλέτα στο χέρι

Βραδινές ώρες της 7-4-2022 στο Καματερό συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο ημεδαποί ηλικίας 16 και 18 ετών, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και ληστεία. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται και έτερο μέλος της συμμορίας.

Λίγο πριν τη σύλληψη τους, εντοπίστηκαν στο Καματερό να επιβαίνουν σε όχημα και μετά από έλεγχο που τους πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους κλειδιά δίκυκλης μοτοσικλέτας, που εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη πλησίον του σημείου. Όπως προέκυψε από την έρευνα, η μοτοσυκλέτα είχε κλαπεί προ ολίγου από την περιοχή της Πετρούπολης και είχε χρησιμοποιηθεί ως μέσο για έτερη κλοπή-διάρρηξη από αυτοκίνητο στο Καματερό.

Είχαν κάνει τουλάχιστον 6 κλοπές αυτοκινήτων

Από το Νοέμβριο του 2021 παρατηρήθηκε η διάπραξη πληθώρας κλοπών (οχημάτων, κλοπές από πεζούς, οικίες και καταστήματα) στην περιοχή της Πετρούπολης. Για το σκοπό αυτό, συστήθηκε εδική ομάδα αστυνομικών από το Τμήμα Ασφαλείας Πετρούπολης, που μετά από ενδελεχή έρευνα, αποκάλυψε τη δράση εγκληματικής ομάδας και ταυτοποίησε τα μέλη της.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποιήθηκε η φυσική παρουσία των ανωτέρω σε πλήθος κλοπών. Συνολικά εξιχνιάστηκαν: μια ληστεία σε πεζό, 6 κλοπές από καταστήματα, 2 κλοπές από οικίες και 8 κλοπές οχημάτων (6 αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτα και ηλεκτρικό ποδήλατο), στις περιοχές Πετρούπολης, Καματερού και Π. Φαλήρου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παιδί 16 ετών αντί να είναι στο σχολείο έκλεβε αυτοκίνητα...
- Είχαν ρημάξει Πετρούπολη, Καματερό και Παλαιό Φάληρο
- Τους έπιασαν με τα κλειδιά από κλεμμένη μοτοσικλέτα στο χέρι
- Είχαν κάνει τουλάχιστον 6 κλοπές αυτοκινήτων
Πώς πρέπει το κράτος να αντιμετωπίζει νεαρά παιδιά 16 και 18 ετών που κλέβουν αυτοκίνητα; Μπορούν πιστεύετε να συμμορφωθούν για να μην κάνουν ξανά τα ίδια;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

test center
SEAT