ΥΟLO ή SMART driving tips στην πράξη!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

ΥΟLO ή SMART driving tips στην πράξη!

4.994 Επισκέψεις στο άρθρο

Εξοικονομήστε καύσιμα, χρήματα και κάντε το καλύτερο για το περιβάλλον με τις παρακάτω συμβουλές μας για οικολογική οδήγηση.

Μην πετάς τσάμπα τα λεφτά σου

Το κόστος συμβίωσης με το αυτοκίνητο αυξάνεται σχεδόν καθημερινά. Ασφάλεια, σέρβις κι ελαστικά έχουν πάρει την ανιούσα, ενώ συχνά σιγοντάρονται από τις τιμές των καύσιμων που εκτοξεύονται. Για να καταπολεμηθεί αυτή η ακρίβεια υπάρχουν διάφορες μέθοδοι, με μία από αυτές να είναι ο τρόπος οδήγησης.
 
Σε γενικές γραμμές, τα αυτοκίνητα χρειάζονται ενέργεια για να κινηθούν και όσο περισσότερη από αυτή ζητάτε τόσο περισσότερα καύσιμα θα χρησιμοποιήσετε. Είτε γεμίζετε το όχημα σας με βενζίνη, είτε με πετρέλαιο ή ρεύμα, το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η μείωση της ζήτησης ενέργειας θα μειώσει την ποσότητα καυσίμου που χρειάζεται να καταναλώσει το αυτοκίνητό σας. Μπορεί να ακούγεται πιο εύκολο στη θεωρία πάρα στη πράξη και να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο μέσα στην κίνηση της πόλης όπου τα περιθώρια είναι στενά, αλλά με τις 5 συμβουλές που σας παρουσιάζουμε για εξοικονόμηση καυσίμου, σίγουρα θα δείτε το πορτοφόλι σας πιο γεμάτο στο τέλος του μήνα.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto