O Moers αποκάλυψε ότι το κινητήριο σύνολο της θα είναι υβριδικό και θα αποτελείται από έναν 6κύλινδρο 3,0 λτ. κινητήρα που θα συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ με απόδοση 435 ίππους.

Υβριδική η νέα Mercedes-AMG CLS

3.066 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2017)

Tην μία αποκάλυψη μετά την άλλη έκανε ο Tobias Moers, αφεντικό της AMG. Τι ετοιμάζει το τμήμα επιδόσεων της εταιρείας;

Αν και η Mercedes-Benz δεν έχει ακόμα αποκαλύψει τις «απλές» εκδόσεις της τρίτης γενιάς CLS, το αφεντικό της AMG, κ. Tobias Moers αποκάλυψε τι πρόκειται να επιχειρήσει το τμήμα επιδόσεων του γερμανικού κολοσσού.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, λίγο χρονικό διάστημα μετά την επίσημη παρουσίαση της Mercedes CLS στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles, θα ακολουθήσει η έκδοση ΑΜG 53 του μοντέλου στην Έκθεση του Detroit ως διάδοχος της CLS 63. O Moers αποκάλυψε ότι το κινητήριο σύνολο της θα είναι υβριδικό και θα αποτελείται από έναν 6κύλινδρο 3,0 λτ. κινητήρα που θα συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ με συνολική απόδοση 435 ίππους.
 
Ο Moers ωστόσο προχώρησε και σε μια σειρά από διευκρινήσεις για τις επόμενες κινήσεις της μάρκας. Αρχικά, σημείωσε ότι όλα τα υβριδικά μοντέλα της AMG θα λαμβάνουν την ονομασία «53» ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θα υπάρξει σύντομα και υβριδική AMG έκδοση για την E-Class coupe και cabrio.

Tέλος, μαζί με την Mercedes-AMG CLS 53 αναμένεται να παρουσιαστεί και η Μercedes AMG GT με τις φήμες να κάνουν λόγο ότι η απόδοση της να φτάνει μέχρι και τους 600 ίππους.
 

ELASTIKA 2024
moto