H νέα υπηρεσία προορίζεται να είναι μια νέα μορφή μίσθωσης αυτοκινήτων.

Υπηρεσία μίσθωσης με το μήνα από την JLR

1.876 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2020)

Η Jaguar Land Rover παρουσίασε μια νέα συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου με στόχο την παροχή εναλλακτικής λύσης σε σχέση με τα παραδοσιακά σχέδια ιδιοκτησίας και μίσθωσης αυτοκινήτων.

Με την ονομασία Pivotal, η υπηρεσία θα επιτρέψει στους πελάτες να βιώσουν τη γκάμα αυτοκινήτων Jaguar και Land Rover, η οποία εκτίνεται από την ηλεκτρική Jaguar I-PACE και φτάνει έως το Land Rover Evoque ή το Discovery Sport. Τo Discovery περιλαμβάνεται επίσης στην υπηρεσία, όπως και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας Range Rover. Σε ότι αφορά το νέο Defender, αυτό θα είναι διαθέσιμο στην εν λόγω υπηρεσία σε μεταγενέστερο στάδιο, μαζί με δύο νέα plug-in υβριδικά μοντέλα (το Discovery Sport PHEV και το Evoque PHEV).
 
Όπως ανακοίνωσε η φίρμα, η νέα υπηρεσία προορίζεται να είναι μια νέα μορφή μίσθωσης αυτοκινήτων όπου πληρώνοντας μηνιαία συνδρομή θα συμπεριλαμβάνει τα εξής: κόστος ενοικίασης, ασφάλιση, φόρο, συντήρηση και επισκευές. Αυτό σημαίνει ότι οι μόνη ξεχωριστή πληρωμή θα αφορά τα καύσιμα. Μάλιστα το πρόγραμμα επιτρέπει στους συνδρομητές να αλλάζουν το αυτοκίνητό τους κάθε έξι μήνες.
 
Σε ότι αφορά τις τιμές, στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες μίσθωσης Blue, Indigo, Violet και Ultraviolet με το μηναίο κόστος να κυμαίνεται από τις 750 έως τις 1.600 λίρες (830 ευρώ έως 1.770 ευρώ περίπου),συν ένα εφάπαξ τέλος συμμετοχής  550 λιρών (609 ευρώ περίπου). Οι χρήστες μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ των επιπέδων εύκολα και όποτε το επιθυμούν, ενώ ανά μήνα θα μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν ή όχι να χρησιμοποιούν την υπηρεσία.    
 
Σύμφωνα με την Jaguar Land Rover, οι συνδρομητικές υπηρεσίες χωρίς δέσμευση προβλέπεται ότι θα αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 10% όλων των νέων πωλήσεων στις ΗΠΑ και την Ευρώπη έως το έτος 2025.
 
«Η παραδοσιακή ιδιοκτησία αυτοκινήτων ενδέχεται να μην παρέχει την ευελιξία που απαιτείται από ορισμένους στον σύγχρονο κόσμο και με την υπηρεσία Pivotal μπορούμε να προσφέρουμε μια εναλλακτική, premium επιλογή. Οι πελάτες μας λατρεύουν την οδήγηση και μια συνδρομή δίνει στα μέλη την ευκαιρία να ζήσουν τη ζωή τους με διαφορετικά οχήματα ανάλογα με τις προτεραιότητες που θέτουν», αναφέρει μεταξύ άλλων η εταιρεία.  

VW LEASEPRO
test center