Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

ειδησεις για OPEL INSIGNIA

Οι  πραγματικές μετρήσεις 0-100 σε πάνω απο 330 μοντέλα

Οι πραγματικές μετρήσεις 0-100 σε πάνω απο 330 μοντέλα

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020

Το «0-100» έχει καθιερωθεί ως η απόλυτη ένδειξη για τη δύναμη και τις επιδόσεις ενός μοντέλου. Ανασύρουμε τα αρχεία των μετρήσεων μας και δημοσιεύουμε το «0-100» των μοντέλων, που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά.

Πρώτες τιμές για το ανανεωμένο Opel Insignia

Πρώτες τιμές για το ανανεωμένο Opel Insignia

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020     2 σχόλια

Όσοι πελάτες το επιθυμούν, μπορούν να παραγγείλουν τη ναυαρχίδα της Opel σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: Grand Sport limousine, Sports Tourer station wagon αλλά και το δυναμικό GSi. Δείτε τις τιμές του μοντέλου για την αγορά της Γερμανίας.

Ποιο Opel Insignia θα αγόραζες; Το σημερινό ή το επόμενο;

Ποιο Opel Insignia θα αγόραζες; Το σημερινό ή το επόμενο;

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Λίγα μοντέλα αλλάζουν από γενιά σε γενιά όσο αναμένεται να αλλάξει το μεσαίο μοντέλο της Opel τα επόμενα χρόνια. Γιατί από ένα μοντέλο του ομίλου GM, θα γίνει ένα μοντέλο του ομίλου Peugeot. ¶ρα αγοράζετε Insignia τώρα ή αργότερα;

Το νέο Opel Insignia GSi εξοπλίζεται με 2λιτρο turbo σύνολο βενζίνης, το οποίο έχει ισχύ 260 ίππων και ροπή 400 Nm. Το τετρακύλινδρο μοτέρ συνεργάζεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων.

Opel Insignia GSi 260 PS

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Η Opel παρουσίασε το νέο Insignia GSi με τον 2λιτρο turbo κινητήρα των 260 ίππων. Αν η απόδοση του 4κύλινδρου συνόλου σας ακούγεται λίγη σε σχέση με τους 325 ίππους από τον V6 του προηγούμενου Insignia OPC, η εταιρεία υπόσχεται πως το GSi είναι πιο γρήγορο στο δρόμο…