Η κορυφαία ανάρτηση του πλανήτη, στο πιο αεροδυναμικό SUV!

Η κορυφαία ανάρτηση του πλανήτη, στο πιο αεροδυναμικό SUV!

Οι τεχνολογίες της νέας Mercedes GLE

10.227 Επισκέψεις στο άρθρο

Η νέα Mercedes-Benz GLE παρουσιάστηκε στην Έκθεση του Παρισιού και ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη στα premium SUV. Ας γνωρίσουμε το πιο αεροδυναμικό αυτοκίνητο της κατηγορίας και ταυτόχρονα το μοντέλο με το κορυφαίο σύστημα ανάρτησης στον πλανήτη.

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το 1997, τότε που η Mercedes-Benz δημιούργησε την M-Class, ένα μοντέλο που «πρωταγωνιστεί» μέχρι σήμερα στην κατηγορία των μεγάλων premium SUV (άλλωστε και η τρέχουσα GLE, Μ-Class μεταμφιεσμένη είναι). Από τότε η γερμανική φίρμα έχει κατασκευάσει πάνω από 2 εκατομμύρια κομμάτια και με την GLE σκοπεύει να συνεχίσει αυτή την επιτυχημένη πορεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Με αφορμή την πρόσφατη παρουσίαση της νέας γενιάς Mercedes-Benz GLE στην έκθεση του Παρισιού, ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε καλύτερα το νέο πολυτελές SUV που έχει κάποια ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Ενεργή ανάρτηση με έλεγχο του κάθε τροχού ξεχωριστά, συντελεστή οπισθέλκουσας που θα ζήλευαν πολλά αυτοκίνητα επιδόσεων και επίδειξη τεχνολογικής υπεροχής. Ας δούμε λοιπόν τα στοιχεία που την καθιστούν έτοιμη να βάλει σε δύσκολη θέση αυτοκίνητα της κατηγορίας της, όπως το Audi Q7 και η BMW X5.

Ξέρετε ότι:
- Σύντομα θα συμπεριληφθεί στην γκάμα της Mercedes-Benz GLE και μία Plug-In υβριδική έκδοση που θα συνοδεύεται από κινητήρα πετρελαίου.

- Η δέσμη Ultra Range των Led φωτιστικών σωμάτων της Mercedes-Benz GLE 450 παράγει τη μέγιστη δυνατή ένταση φωτός που επιτρέπει ο νόμος, με τη μεγάλη σκάλα να φωτίζει επαρκώς ακόμα και σε απόσταση της τάξης των 650 μέτρων. 

- Η Mercedes-Benz GLE εξοπλίζεται με το Active Blind Spot Assist, ένα σύστημα που ενεργοποιείται μόλις ακινητοποιηθεί το όχημα και προειδοποιεί τον οδηγό όταν αυτός ανοίγει την πόρτα. Μόλις οι αισθητήρες αντιληφθούν ένα εμπόδιο, π.χ. κάποιον ποδηλάτη, ο οδηγός ειδοποιείται ηχητικά και μέσω  ένδειξης του πίνακα οργάνων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN