Tα 9+1 μυστικά που πρέπει να μάθεις για το Toyota GR Yaris
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tα 9+1 μυστικά που πρέπει να μάθεις για το Toyota GR Yaris

8.142 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Toyota GR Yaris σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους φίλους της Toyota αλλά και γενικά στους petrolheads του πλανήτη. Δες ποια είναι τα 10 σημεία που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Δεν είναι απλά ένα Yaris με βαρβάτο κινητήρα!

Ήταν το 2017 όταν η Toyota ίδρυσε ένα νέο τμήμα με όνομα Gazoo Racing Company έχοντας ως σκοπό να σχεδιάζει και να εμπορεύεται ανταλλακτικά και άλλα μέρη εμπνευσμένα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό για αυτοκίνητα Toyota αλλά και να πάρει υπό την σκεπή του τα πάντα γύρω από την επιστροφή της μάρκας στους αγώνες του WRC. Τα καλύτερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμη, αφού δύο χρόνια αργότερα έγινε το λανσάρισμα του πρώτου σπορ αυτοκινήτου Toyota GR– της θρυλικής GR Supra, ενός διθέσιου κουπέ που σηματοδότησε την επιστροφή της Toyota στην σπορ κατηγορία. Ακολούθησε, το μικρό hatchback Toyota GR Yaris το 2020, το δεύτερης γενιάς GR86, ενώ σύντομα αναμένεται στην αγορά και η καυτή GR Corolla των 304 ίππων. Ανάμεσα στα παραπάνω, το GR Yaris ήταν το αυτοκίνητο που θα λέγαμε πως τράβηξε περισσότερο τα βλέμματα πάνω του, αφού λίγοι είναι αυτοί που πίστευαν πως η Toyota θα έριχνε στην αγορά ένα 3θυρο Yaris με DNA κατευθείαν από το WRC και 261 άλογα.

Το Toyota GR Yaris κρύβει πολλά μυστικά, τα οποία δεν γνωρίζουν παρά μόνο οι πιστοί του οπαδοί. Είσαι εσύ ένας από αυτούς; Διάβασε παρακάτω τα μυστικά που παραθέτουμε και αποφάσισε.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
KIA