Για να παίξεις στο Champions League πρέπει να έχεις κερδίσει μία από τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της χώρας σου. Και τα παρακάτω έξι μοντέλα το έχουν καταφέρει.

Με την «φανέλα» της S-Class κατεβαίνει η νέα γενιά της C-Class, αφού και εκλεπτυσμένη σχεδίαση διαθέτει, και προηγμένα συστήματα ασφάλειας.

Η γκάμα των υβριδικών μοντέλων της Toyota είναι πλήρης, αφού πρωταγωνιστεί σε όλες τις σημαντικές κατηγορίες. Ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους είναι το Toyota Auris HSD.

Το VW Golf BlueMotion είναι το πιο πράσινο μοντέλο στην κατηγορία του, αφού καταναλώνει 3,2 λτ. πετρελαίου ανά 100 χλμ. και εκπέμπει 85 γρ. CO2/χλμ.

6 μοντέλα που «σκοράρουν» με τα προσόντα τους

22.460 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/6/2014

Έχουν στόφα πρωταθλητή και προσόντα ικανά για να κατακτήσουν την κορυφή, είτε αυτό λέγεται σαγηνευτική εμφάνιση, είτε προηγμένη τεχνολογία, είτε εξαιρετικά περιορισμένη κατανάλωση. Ας δούμε 6 μοντέλα που αξίζουν να «παίζουν μπάλα» υπό τους προβολείς του Champions League.

MERCEDES: Mercedes EQA. Ηλεκτρικά συναρπαστική.

SEAT: Νεο SEAT Leon FR Plug-in Hybrid 291€/μήνα

Για να παίξεις στο Champions League πρέπει να έχεις κερδίσει μία από τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της χώρας σου. Και τα παρακάτω έξι μοντέλα το έχουν καταφέρει. Από εκεί και πέρα, για να πρωταγωνιστήσεις στο Πρωτάθλημα των Πρωταθλητών, πρέπει να έχεις και άλλα προσόντα, πέρα από γερή άμυνα, καλό κέντρο ή δυνατή επίθεση. Για παράδειγμα, πρέπει να έχεις την στόφα του πρωταθλητή, παίκτες «βιολιά» που δίνουν το κάτι το ξεχωριστό με τον τρόπο παιχνιδιού τους, προπονητή που βλέπει μπάλα και αντιδρά ανά πάσα στιγμή, και πάνω από όλα παίκτες με γερό στομάχι και μεγάλες αντοχές.

Παρακάτω, λοιπόν, παρουσιάζουμε 6 μοντέλα που έχουν τα προσόντα να κατακτήσουν την κούπα των Πρωταθλητών, όπως τις Mercedes A-Class και C-Class που είναι τεχνολογικά μπροστά από την εποχή τους και έχουν εμφάνιση που αρέσει ακόμα και στους αντιπάλους. Βέβαια, προηγμένη τεχνολογία που δείχνει το μέλλον της αυτοκίνησης διαθέτουν και οι Toyota (Auris HSD) και BMW (i3) όπως αποκαλύπτουν οι υβριδικές και ηλεκτρικές προτάσεις τους αντίστοιχα, αφού καταφέρνουν να κινούνται στην πόλη με μηδενικές καταναλώσεις. Τέλος, δεν πρέπει να αφήσουμε από έξω τα VW Golf BlueMotion και SEAT Leon με φυσικό αέριο τα οποία έχουν «τρελές αντοχές» ή στη γλώσσα του αυτοκινήτου απίστευτη αυτονομία χάρη στην εξαιρετικά χαμηλή τους κατανάλωση. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά λοιπόν!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ