4 φωτογραφίες »

Για να παίξεις στο Champions League πρέπει να έχεις κερδίσει μία από τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της χώρας σου. Και τα παρακάτω έξι μοντέλα το έχουν καταφέρει.

6 μοντέλα που «σκοράρουν» με τα προσόντα τους

24.189 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2014)

Έχουν στόφα πρωταθλητή και προσόντα ικανά για να κατακτήσουν την κορυφή, είτε αυτό λέγεται σαγηνευτική εμφάνιση, είτε προηγμένη τεχνολογία, είτε εξαιρετικά περιορισμένη κατανάλωση. Ας δούμε 6 μοντέλα που αξίζουν να «παίζουν μπάλα» υπό τους προβολείς του Champions League.

Για να παίξεις στο Champions League πρέπει να έχεις κερδίσει μία από τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της χώρας σου. Και τα παρακάτω έξι μοντέλα το έχουν καταφέρει. Από εκεί και πέρα, για να πρωταγωνιστήσεις στο Πρωτάθλημα των Πρωταθλητών, πρέπει να έχεις και άλλα προσόντα, πέρα από γερή άμυνα, καλό κέντρο ή δυνατή επίθεση. Για παράδειγμα, πρέπει να έχεις την στόφα του πρωταθλητή, παίκτες «βιολιά» που δίνουν το κάτι το ξεχωριστό με τον τρόπο παιχνιδιού τους, προπονητή που βλέπει μπάλα και αντιδρά ανά πάσα στιγμή, και πάνω από όλα παίκτες με γερό στομάχι και μεγάλες αντοχές.


Παρακάτω, λοιπόν, παρουσιάζουμε 6 μοντέλα που έχουν τα προσόντα να κατακτήσουν την κούπα των Πρωταθλητών, όπως τις Mercedes A-Class και C-Class που είναι τεχνολογικά μπροστά από την εποχή τους και έχουν εμφάνιση που αρέσει ακόμα και στους αντιπάλους. Βέβαια, προηγμένη τεχνολογία που δείχνει το μέλλον της αυτοκίνησης διαθέτουν και οι Toyota (Auris HSD) και BMW (i3) όπως αποκαλύπτουν οι υβριδικές και ηλεκτρικές προτάσεις τους αντίστοιχα, αφού καταφέρνουν να κινούνται στην πόλη με μηδενικές καταναλώσεις. Τέλος, δεν πρέπει να αφήσουμε από έξω τα VW Golf BlueMotion και SEAT Leon με φυσικό αέριο τα οποία έχουν «τρελές αντοχές» ή στη γλώσσα του αυτοκινήτου απίστευτη αυτονομία χάρη στην εξαιρετικά χαμηλή τους κατανάλωση. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά λοιπόν!

Με την «φανέλα» της S-Class κατεβαίνει η νέα γενιά της C-Class, αφού και εκλεπτυσμένη σχεδίαση διαθέτει, και προηγμένα συστήματα ασφάλειας.

Με την «φανέλα» της S-Class κατεβαίνει η νέα γενιά της C-Class, αφού και εκλεπτυσμένη σχεδίαση διαθέτει, και προηγμένα συστήματα ασφάλειας.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Goodyear Vector 4 Seasons Gen-3: O «πρωταθλητής» των all season ελαστικών!
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel