6 φωτογραφίες »

Στην καμπίνα της Mercedes-Benz GLB ξεχωρίζει η στιβαρότητα και τα προσεγμένα ποιοτικά υλικά.

Εσωτερικό: Αμφότερα ποιοτικά, GLB σε χώρους

171.567 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/5/2020

Στο εσωτερικό η ποιότητα της κατασκευής των δύο μοντέλων και η αίσθηση που παίρνεις ψηλαφίζοντας την καμπίνα, δεν αφήνουν περιθώρια για να βρεις κάποιο ψεγάδι. Τα υλικά είναι προσεγμένα, η συναρμολόγηση στιβαρή και το φινίρισμα άψογο. Η φιλοσοφία είναι ίδια και στα δύο μοντέλα, με την οθόνη αφής και τους πολλαπλούς τρόπους χειρισμού του infotainment, μέσω οθόνης, τιμονιού, touchpad και για τους πιο hi-tech μέσω φωνής. Από εκεί και πέρα ο διάκοσμος είναι πιο σπορτίφ στην GLB, λόγω των κεντρικών αεραγωγών και παράλληλα πιο φουτουριστικός επιλέγοντας την έξτρα οθόνη αντί του πίνακα οργάνων που σχηματίζει ενιαίο πάνελ, με αυτή του infotainment.

Εξοπλιστικά δεν θα βρείτε διαφορές ανάμεσα στις βασικές εκδόσεις των δύο μοντέλων, ούτε φυσικά κάποια έλλειψη, τόσο από συστήματα ασφαλείας, όσο και άνεσης. Επιπλέον, ο κατάλογος εξοπλισμού και των δύο μοντέλων διαθέτει τόσα πολλά έξτρα που θα διαβάζετε πολλές ώρες, μέχρι να βρείτε το συνδυασμό που ταιριάζει στα θέλω σας και την τσέπη σας.

Περνώντας στον τομέα της ευρυχωρίας και της πρακτικότητας, αναμφίβολα η GLB έχει τον πρώτο λόγο, καθώς οι μεγαλύτερες διαστάσεις της και κυρίως το μακρύτερο μεταξόνιο (2.829 έναντι 2.670 χλστ,) αφήνουν περισσότερα περιθώρια εκμετάλλευσης. Η GLB λοιπόν υπερτερεί τόσο στους χώρους για τους επιβάτες, όσο και σε αυτόν για τις αποσκευές, οποίος κυμαίνεται από 560 έως 760 λίτρα (505 λτ. η Χ1), χάρη στην πρακτική δυνατότητα των πίσω καθισμάτων να σύρονται εμπρός-πίσω.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε