Η εταιρεία θα κατασκευάζει το πιο σύγχρονο σε τεχνολογίες μοντέλο της στο Crewe της Αγγλίας.

Η καρδιά της Flying Spur είναι ένας W12 twin-turbo 6,0 λίτρων κινητήρας.

Mπήκε σε παραγωγή η Bentley Flying Spur

2.292 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2019)

H νέα υπερπολυτελής Flying Spur με τον W12 κινητήρα των 6,0 λίτρων απόδοσης 635 ίππων μπήκε σε παραγωγή στην Αγγλία.


Tην παραγωγή της Flying Spur ξεκίνησε η Bentley, αφού πρώτα χρησιμοποίησε 142 πρωτότυπα και προ-παραγωγής αυτοκίνητα για να ολοκληρώσει τις δοκιμές του υπερπολυτελούς μοντέλου, που μεταξύ άλλων, περιελάμβαναν το να διανύσει η Flying Spur 1,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα σε πραγματικές συνθήκες.

Η εταιρεία θα κατασκευάζει το πιο σύγχρονο σε τεχνολογίες μοντέλο της στο Crewe της Αγγλίας με την βοήθεια 200 εργαζομένων. Το βιβλίο παραγγελιών έχει ήδη ανοίξει με τις πρώτες παραδόσεις να αρχίζουν στις αρχές του 2020.

Η τρίτη γενιά της Flying Spur είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο και έρχεται με μήκος 5.304 χιλιοστά και μεταξόνιο 3.195 χιλιοστά, αριθμός που ισοδυναμεί με 130 χιλιοστά αύξηση για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στους επιβάτες. Το styling προέρχεται από την Continental GT, με τον πρόβολο της Flying Spur να χαρακτηρίζεται από στρογγυλά LED matrix φωτιστικά σώματα και μία μεγάλη μεταλλική γρίλια με κάθετες γραμμές. Πηγαίνοντας προς τα πίσω συναντά κανείς τους τροχούς μεγέθους 21 ιντσών, ενώ διαθέσιμες είναι και ζάντες 22 ιντσών που έρχονται μέσω της Mulliner. Μία μεγάλη πανοραμική ηλιοροφή μας οδηγεί προς τα πίσω εκεί που μόλις τα φωτιστικά σώματα ανάψουν σχηματίζουν το γράμμα «Β». Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό να πούμε πως η Bentley θα πουλήσει το μοντέλο σε 17 χρώματα.

Η καρδιά της Flying Spur είναι ένας W12 twin-turbo 6,0 λίτρων κινητήρας που παράγει 635 ίππους και 900 Nm ροπής και έχει άμεση συνεργασία με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Ακόμα κι αν το αυτοκίνητο ζυγίζει 2.435 κιλά, είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα 333 χιλιομέτρων ανά ώρα να μη φαντάζει μικρή.
 
Η νέα γενιά σύμφωνα με την Bentley είναι πιο σπορ από ποτέ χάρη στην καλύτερη κατανομή βάρους και διαθέτει σύστημα τετραδιεύθυνσης. Το σύστημα AWS κατευθύνει τους πίσω τροχούς προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή των μπροστά όταν το αυτοκίνητο οδηγείται σε χαμηλές ταχύτητες, έτσι μειώνει τον κύκλο στροφής και βελτιώνει τον χειρισμό του μοντέλου.
 

SPRING SEAT
citroen