5 φωτογραφίες »

Αυτή είναι η νέα Mercedes GLA.

Νέα Mercedes GLA

8.868 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2017)

Παρουσιάστηκε επίσημα η Νέα GLA της Mercedes, η οποία είχε εμφανιστεί αρχικά σε teasers και κατασκοπευτικές εικόνες εν όψει του σαλονιού του Detroit.

Η Mercedes παρουσίασε και επίσημα την νέα GLA, με την ευκαιρία της έκθεσης αυτοκινήτου του Detroit. Το νέο SUV, το οποίο κλείνει πλέον δύο έτη παρουσίας, αλλάζει σε εμφάνιση και αποκτά κάποια νέα στοιχεία στο εσωτερικό.
Από έξω, η πιο μεγάλη αλλαγή έχει γίνει στο εμπρός τμήμα, το οποίο θυμίζει περισσότερο τα GLC και C-Class. Ελαφρώς ανανεωμένος είναι επίσης και ο πίσω προφυλακτήρας, ο οποίος έχει πιο γωνιώδη σχεδίαση. Νέοι επίσης θα είναι και οι τροχοί του μοντέλου.

Στο εσωτερικό, υπάρχει πλέον μια νέα οθόνη 8 ιντσών, νέος πίνακας οργάνων και μια κάμερα οπισθοπορείας στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ προστίθεται και σύστημα συγχρονισμού με spartphone, Android Auto.

Οι ξύλινες λεπτομέρειες στο εσωτερικό είναι πλέον τύπου Black Ashe Matte, ξύλο που αντικαθιστά την καρυδιά του προηγούμενου μοντέλου, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες και για ένα έξτρα, limited πακέτο που θα λέγεται «Ice Edition».

Μηχανικά, δεν αλλάζει κάτι και η νέα GLA θα εξοπλίζεται και πάλι με τον 4κύλινδρο σε σειρά των 2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 208 ίππους και 349 Nm ροπής. Το μοντέλο θα τεθεί στις αγορές το καλοκαίρι, ενώ δεν ανακοινώθηκαν ακόμη τιμές.
 

Toyota
moto