Η γερμανική φίρμα κέρδισε την πρώτη θέση στην ετήσια κατάταξη αυτοκινήτων στις Η.Π.Α., σύμφωνα με την Consumer Reports, ενώ το Q7 αναδείχθηκε ως το καλύτερο πολυτελές SUV. 

Πρωτιά για την Audi

3.129 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/3/2017
 

Στην ετήσια κατάταξη αυτοκινήτων που δημοσίευσε η Consumer Reports στις ΗΠΑ, η Audi κατέκτησε την πρώτη θέση για το 2017, σύμφωνα με εκτεταμένη έρευνα.

Η γερμανική φίρμα κέρδισε την πρώτη θέση στην ετήσια κατάταξη αυτοκινήτων στις Η.Π.Α., σύμφωνα με την Consumer Reports, ενώ το Q7 αναδείχθηκε ως το καλύτερο πολυτελές SUV. 

Όπως δήλωσε ο Dietmar Voggenreiter, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για το Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις της Audi: «Το 2016 ήταν μια χρονιά ρεκόρ για την Audi στις ΗΠΑ, την τρίτη μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά μας. Αυτή η διάκριση είναι  ιδιαίτερα τιμητική για τη μάρκα μας και αποτελεί ένα κίνητρο για να κρατήσουμε ευχαριστημένους τους  πελάτες μας στις ΗΠΑ διαθέτοντας  τα πιο σπορ, τα πιο αποδοτικά, τα πιο καινοτόμα και τα καλύτερα  τεχνολογικά εξοπλισμένα  αυτοκίνητα στον κόσμο».
 
 
Η online έκδοση του  Consumer Reports ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του «Ποιες μάρκες κατασκευάζουν τα καλύτερα οχήματα» και σύμφωνα με την έρευνα η Audi είναι ο νικητής, ακολουθούμενη από την Porsche στη δεύτερη και τη BMW στην τρίτη θέση. Επιπλέον, η έρευνα περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες: ικανοποίηση ιδιοκτήτη, δοκιμή στο δρόμο, αξιοπιστία και ασφάλεια.
 
Η Consumer Reports επιλέγει επιπλέον τις «10 κορυφαίες επιλογές του 2017». Σε αυτή τη λίστα, η γερμανική μάρκα κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των πολυτελών SUV με το Q7 που αποτελεί τη ναυαρχίδα της Audi όντας το πιο καινοτόμο κι εξελιγμένο SUV στον κόσμο, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η μάρκα.
 
Να αναφέρουμε τέλος, ότι η Consumer Reports είναι μια ανεξάρτητη αμερικανική οργάνωση που ελέγχει, συγκρίνει και βαθμολογεί προϊόντα καθημερινής χρήσης παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα στο μηνιαίο περιοδικό Consumer Reports.

18 διαθέσιμα άρθρα για AUDI  Q7

Tags: AUDI Q7, SUV
 
Σχολιάστε την είδηση 3 σχόλια