Το πρώτο teaser βίντεο αποκαλύπτει ένα πολύ μικρό μέρος του προβόλου, με το σήμα της εταιρεία να αναδύεται στο αμάξωμα.

Πρώτο teaser της Bentley Flying Spur (+vid)

2.863 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2019)

Περίπου 2,5 χρόνια μετά από τη στιγμή που τα πρώτα δοκιμαστικά μοντέλα της Bentley Flying Spur έκαναν την εμφάνισή τους, η βρετανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser βίντεο του πολυτελούς μοντέλου.

Οι άνθρωποι της μάρκας ήταν ιδιαίτερα λακωνικοί σε ότι αφορά την αποκάλυψη πληροφοριών, σημειώνοντας ωστόσο πως η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο χρόνο. Συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έγινε γνωστή, ωστόσο υποθέτουμε πως το ντεμπούτο του νέου σεντάν θα λάβει χώρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
 
Το πρώτο teaser βίντεο αποκαλύπτει ένα πολύ μικρό μέρος του προβόλου, με το σήμα της εταιρεία να αναδύεται στο αμάξωμα. Λίγο πιο κάτω μπορούμε να δούμε τη γρίλια που κοσμείται από λεπτές κάθετες γραμμές, ενώ παίρνουμε και μία σύντομη «γεύση» από το μακρύ καπό και τις γραμμές σχεδιασμού που έχουν ακολουθηθεί από τον κατασκευαστή.
 
Η νέα Bentley Flying Spur θα κάνει το ντεμπούτο της με τον ισχυρό κινητήρα twin-turbo 6,0 λίτρων W12 που μοιράζεται με τα Audi A8 και τις «αδερφές» της Continental GT και Bentayga. 600 ίπποι θα πρέπει να θεωρούνται βέβαιοι ως ισχύ, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν και τους 635 των Bentayga Speed ​​και Continental GT.
 
Τέλος οι πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν πως μια plug-in υβριδική έκδοση θα αποτελεί μέρος της γκάμας, λαμβάνοντας κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο σύστημα κίνησης με την Porsche Panamera 4 E-Hybrid.
 

Toyota
test center