Οι βελτιωτές της ABT Sportsline θα παρουσιάσουν στην έκθεση της Γενεύης τη δική τους πρόταση πάνω στο Audi R8.

Το πακέτο της ABT αποτελείται από νέους προφυλακτήρες και αρκετά μέρη από ανθρακονήματα. Οι τροχοί ABT High Performance ER-F είναι 19 ιντσών, ενώ οι 20άρηδες GR έχουν ανοδιωμένη μαύρη απόχρωση.

Η ΑΒΤ μείωσε το βάρος κατά 50 κιλά, ενώ ανέβασε την ισχύ του V10 των 5,2 λτ. κατά 20 ίππους, φέρνοντάς την στα 630 άλογα. Τοποθετήθηκαν νέα coilover ανάρτηση, σπορ ελατήρια και αντιστρεπτικές.

Η ABT Individual φρόντισε το εσωτερικό του Audi R8.

To Audi R8 της ΑΒΤ

4.792 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/3/2017

Η ABT Sportsline στην έκθεση της Γενεύης θα εστιάσει αποκλειστικά στην Audi. Ανάμεσα στις πολλές προτάσεις της, θα είναι και το συνολικά αναβαθμισμένο R8 των 630 ίππων. Ας δούμε τι αλλάζει στο γερμανικό supercar…

Οι βελτιωτές της ABT Sportsline ετοιμάζονται να κατεβάσουν στην έκθεση της Γενεύης την «dream team» της Audi. Μαζί με τα περιορισμένης παραγωγής TT RS-R και RS6+, ο οίκος θα παρουσιάσει τη δική του πρόταση πάνω στο Audi R8, μια μετατροπή που αφορά κυρίως στην εμφάνιση του γερμανικού supercar.
 
Το πακέτο της ABT αποτελείται από νέους προφυλακτήρες και αρκετά μέρη από ανθρακονήματα. Στην αναβάθμιση της εικόνας συμβάλουν και οι τροχοί ABT High Performance ER-F των 19 ιντσών, ενώ υπάρχει και η επιλογή για τους 20άρηδες GR με ανοδιωμένη μαύρη απόχρωση. Η ABT Individual φρόντισε το εσωτερικό, με ειδικά πατάκια και φωτισμό εισόδου «ΑΒΤ».
 

 
Στο τεχνικό κομμάτι, οι βελτιωτές μείωσαν το βάρος κατά 50 κιλά, ενώ ανέβασαν την ισχύ του ατμοσφαιρικού V10 των 5,2 λτ. κατά 20 ίππους, φέρνοντάς την στα 630 άλογα. Η αύξηση της απόδοσης οφείλεται στη βελτιωμένη ροή του αέρα και στη νέα ατσάλινη εξάτμιση με τις διπλές carbon απολήξεις. Τοποθετήθηκαν νέα coilover ανάρτηση, σπορ ελατήρια και αντιστρεπτικές.

22 διαθέσιμα άρθρα για AUDI  R8