Tο Arteon αποκτά μια αρκετά coupe οροφή.

Σπορτίφ πινελιές δίνουν το παρών στο πίσω μέρος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το προηγούμενο διάστημα είχαν έρθει στο φως κάποιες φωτογραφίες από το επερχόμενο Arteon Shooting Brake.

To VW Arteon σε wagon

4.618 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2020)

H VW εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει το Arteon και σε διαφορετικούς τύπους αμαξώματος. Αυτή είναι μια από τις προτάσεις που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Mε τους κατασκόπους να κάνουν λόγο πως η Volkswagen ετοιμάζεται να λανσάρει μια wagon έκδοση του Arteon σε επιλεγμένες αγορές σαν αυτή της Κίνας, οι σχεδιαστές του kolesa.ru δεν έχασαν χρόνο και παρουσίασαν την πρότασή τους για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα τέτοιο μοντέλο.

Ο πρόβολος είναι φυσικά ολόιδιος με αυτόν του τωρινού μοντέλου που γνωρίζουμε και στην Ελλάδα, ωστόσο από τις δεύτερες κολώνες και μετά οι αλλαγές είναι αρκετά εκτενείς. Στο ψηφιακό αυτό σχέδιο, το Arteon αποκτά μια αρκετά coupe οροφή που κάνει το wagon να φαίνεται πιο σπορ από ο,τι θα περίμενε κανείς, την ίδια στιγμή που οι ράγες που έχουν τοποθετηθεί ενισχύουν τον πρακτικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Σπορτίφ πινελιές δίνουν το παρών στο πίσω μέρος χάρη στις δύο μικρές αεροτομές, μια στο τέλος της οροφής και μια στο τέλος του πίσω παραθύρου.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως η εταιρεία εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός νέου 3λιτρου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα απόδοσης 404 ίππων για να δοθεί στο Arteon R. Αγνωστο παραμένει φυσικά αν το μοτέρ αυτό θα δοθεί και στο wagon ή εάν η έκδοσή αμαξώματος αυτή θα προσφερθεί και στην αγορά της Βόρειας Αμερικής.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το προηγούμενο διάστημα είχαν έρθει στο φως κάποιες φωτογραφίες από το επερχόμενο Arteon Shooting Brake που βέβαια δεν βλέπουμε να έχει μεγάλες διαφορές με το wagon των ψηφιακών εικόνων.
 

Toyota
moto