Μετά από μια πολύμηνη δύσκολη περίοδο το καλοκαίρι είναι "εδώ". To αυτοκίνητο σας έχει και αυτό τις ανάγκες του. Ανάγκες συντήρησης μα και ανάγκες περιποίησης, καθαρισμού ή και detailing. Είτε από τους specialists της αγοράς που προσφέρουν premium υπηρεσίες περιποίησης είτε και από εσάς τους ίδιους (όσοι το χετε)!

    Περιποίηση & φροντίδα

    11798 Επισκέψεις στο άρθρο

    Γιατί να μην έχετε το όχημα σας ...κούκλα και πριν τις διακοπές. Ένα γυαλισμένο, λαπερό και καθαρό αυτοκίνητο πάντα μετράει!

    Το γυάλισμα και το κέρωμα του αυτοκινήτου συχνά συγχέονται ως έννοιες, παρότι στην πράξη, πρόκειται για δύο διαδικασίες που είναι εντελώς διαφορετικές και παράγουν διαφορετικά αποτελέσματα.

    Το γυάλισμα είναι μια ήπια στιλβωτική διαδικασία που χρησιμοποιείται για να διορθώσει ελαττώματα βαφής και η οποία βοηθάει στη λείανση της βαμμένης επιφάνειας και τη κάνει να γυαλίζει. Μια τέτοια διαδικασία εκτός από επαγγελματικά υλικά, απαιτεί και τεχνογνωσία για το ποιες αλοιφές είναι κατάλληλες για κάθε περίπτωση και ποια επαγγελματικά εργαλεία να χρησιμοποιηθούν.

    Από την άλλη, το κέρωμα είναι μια λειαντική επίστρωση, η οποία προστατεύει τη βαφή από σκόνη, βρωμιά και ακτινοβολία.

    Τι προσφέρει το καθένα

    Κάθε φορά που πραγματοποιούμε ένα γυάλισμα, αφαιρούμε μια επίστρωση βαφής και άρα αυτή η μέθοδος θα πρέπει να εφαρμόζεται, είτε όταν το χρώμα του οχήματος έχει αρχίσει να ξεθωριάζει με τη πάροδο του χρόνου είτε όταν θέλουμε να καλύψουμε ατέλειες ή γρατζουνιές του αμαξώματος.

    Αντιθέτως, με το κέρωμα προσθέτουμε μία στρώση στην επιφάνεια του αμαξώματος και επομένως το κέρωμα μπορεί να αποτελέσει και το επόμενο «βήμα» του γυαλίσματος σε ένα αυτοκίνητο, ενισχύοντας την εμφάνιση και την προστασία του.

    Πότε το γυάλισμα και πότε το κέρωμα;

    Όσον αφορά την επιλογή ανάμεσα στα δύο, σημαντικό ρόλο παίζει η κατάσταση της επιφάνειας του αυτοκινήτου, αφού αν είναι λεία τότε η φθορά βρίσκεται στο υπόστρωμα και χρειάζεται γυάλισμα, ενώ αντίστοιχα, αν η επιφάνεια είναι πιο «άγρια» τότε ένα απλό κέρωμα είναι συνήθως αρκετό.

    Το σωστό γυάλισμα του αυτοκινήτου και γενικότερα η διόρθωση χρώματος εκτός από επαγγελματικά υλικά, απαιτεί τεχνογνωσία (δηλαδή ποιες αλοιφές είναι κατάλληλες για κάθε περίπτωση) και επαγγελματικά εργαλεία, για να μην αφήσει στρογγυλάδες, γυαλάδες και ολογράμματα. ¶ρα θα πρέπει να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες detailers.

    Πριν παραλάβετε το αυτοκίνητο σας, να ζητήσετε να ανάψουν τους προβολείς ή να το βγάλουν έξω να το ελέγξετε με το φως του ήλιου. Μόνο έτσι θα δείτε αν υπάρχουν «ατέλειες» στην ποιότητα της δουλειάς του. Το κόστος εργασίας εξαρτάται από την κατάσταση του χρώματος και το μέγεθος του οχήματος. Βέβαια δεν συνίσταται να γυαλίζετε το όχημα σας περισσότερο από 3 φορές κατά μέσο όρο σε μια δεκαετία. Από την άλλη μπορείτε να κάνετε κέρωμα όσες φορές θέλετε, για να αποκτήσει γυαλάδα και να φαίνεται το χρώμα του φρέσκο. Μάλιστα το κέρωμα ή η χρήση προϊόντων κεραμικής επίστρωσης συστήνονται.

    PDR για τις λακκούβες

    Ένα από τα πιο εκτεθειμένα μέρη του αυτοκινήτου σας σε χτυπήματα και ζημιές είναι οι προφυλαχτήρες. Πολλές φορές σε κάποιο παρκάρισμα ή ακόμα και στην κίνηση μπορεί να «φιληθούμε» με κάποιο παρακείμενο όχημα, ή ακόμα και ένα ψηλό πεζοδρόμιο μπορούν να γίνουν αιτίες για να «τραυματίσετε» τους προφυλαχτήρες σας. Μία ρωγμή ή ένα στράβωμα του προφυλαχτήρα δε χρειάζεται να σας πτοήσει, αφού υπάρχει η λύση της επιδιόρθωσης και όχι της αντικατάστασης. Η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή ακολουθείται και στο σώμα του αυτοκινήτου, ωστόσο λόγω του υλικού κατασκευής του προφυλαχτήρα χρησιμοποιούνται εργαλεία για τη θέρμανσή του.

    Η πιο ενδεδειγμένη και διαδεδομένη μέθοδος για την επισκευή βαθουλωμάτων είναι το P.D.R. (Paintless Dent Removal), που ουσιαστικά σημαίνει αφαίρεση βαθουλωμάτων χωρίς βάψιμο.

    Mία οικονομική και ποιοτική λύση είναι το P.D.R. Πρόκειται για την επισκευή βαθουλωμάτων χωρίς να χρειαστεί εκ νέου βαφή του αυτοκινήτου. Είναι κατάλληλο, κυρίως σε περιπτώσεις βαθουλωμάτων μετά από μία ισχυρή χαλαζόπτωση ή από μικροεπαφές κατά το παρκάρισμα. Για την επισκευή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι επαναφέρουν τη λαμαρίνα στην αρχική της κατάσταση σε χρόνο που διαρκεί από 10 λεπτά έως και 2 ώρες. Ο τεχνίτης, με ειδικό φωτισμό, τοποθετεί το κατάλληλο εργαλείο εσωτερικά ή εξωτερικά του χτυπήματος με ακρίβεια και πιέζοντάς το, το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να προκληθεί ζημιά στο χρώμα. Το κυριότερο είναι πως αυτή η τεχνική είναι οικονομική, δε χρειάζεται σφυρηλάτηση ή στοκάρισμα και βάψιμο, που συνήθως βγάζει διαφορά στην απόχρωση.
     
    Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου P.D.R.

     Ταχύτητα
    • Οικονομία
    • 100% ποιότητα επισκευής
    • Δεν επηρεάζεται η εργοστασιακή βαφή και η εγγύηση του χρώματος
    • Το αυτοκίνητό σας δεν χάνει την μεταπωλητική του αξία
    • Πρόκειται για φιλική προς το περιβάλλον επισκευή


    Ξεθάμπωμα φαναριών 

    Για πιο λόγο να αγοράσετε καινούρια φανάρια όταν μπορείτε να καθαρίσετε τα παλιά και να μοιάζουν καινούρια; Οικονομικά και γρήγορα ένας ειδικός μπορεί να το πράξει αυτό για εσάς, αποφεύγοντας το κόστος της αντικατάστασής τους με νέα φανάρια, που είναι πολλές φορές υπερβολικό, ειδικά στα φανάρια νέας τεχνολογίας Xenon - Bi-Xenon. Ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τα εμπρός φανάρια του οχήματός σας ταλαιπωρούνται από τον ήλιο, τη θερμότητα που αποβάλουν όταν είναι αναμμένα, τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος και την υγρασία. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα μετά από μερικά χρόνια να κιτρινίζουν και να μην αποδίδουν το 100% της φωτεινότητάς τους. Επίσης είναι και θέμα ασφάλειας καθώς η οδήγηση κατά τις νυχτερινές ώρες ή σε συνθήκες με περιορισμένη ορατότητα γίνεται δυσκολότερη και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Συνεπώς η συντήρηση των φαναριών είναι μια οικονομική λύση, που επιπλέον βελτιώνει την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας και αυξάνει την μεταπωλητική του αξία.

    Πλύντε τo σωστά

    Το πλύσιμο του αυτοκινήτου πρέπει να γίνεται με προϊόντα που προσφέρουν προστασία του χρώματος. `Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι το καλό και τακτικό πλύσιμο μπορεί σε βάθος χρόνου να εξασφαλίσει μια καλή προστασία όχι μόνο στο αμάξωμα αλλά και στην ίδια τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου αφού μια καλή, λαμπερή βαφή χωρίς σπασίματα, θαμπάδες και γρατζουνιές μπορεί να σας αποφέρει μερικές εκατοντάδες ευρώ παραπάνω από ότι αρχικά περιμένεις. Αν το πλύσιμο γίνεται όμως με λάθος τρόπο, μπορεί να προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα και, σε βάθος χρόνου, το όχημα να δείχνει περισσότερο ταλαιπωρημένο από ότι θα μπορούσε και από ότι θα ταίριαζε στην ηλικία του.

    Στο σαλόνι του αυτοκινήτου σας ζουν μικρόβια και μύκητες, χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Ο βιολογικός καθαρισμός θα τα εξολοθρεύσει.

    Καθαρό και μέσα

    Υπάρχουν στο εμπόριο άφθονα καθαριστικά για τα καθίσματα και τις ταπετσαρίες. Ωστόσο πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να είστε σίγουροι ότι το προϊόν που διαλέξατε δεν θα επηρεάσει  το χρώμα και την ύφανση της ταπετσαρίας. Αρα πρώτα δοκιμάστε να καθαρίσετε πρώτα μία μικρή περιοχή και μετά όλο το υπόλοιπο. Μόλις τελειώσει και το ξέβγαλμα αφήστε το εσωτερικό να στεγνώσει καλά.

    Από την άλλη, ανάλογα το επίπεδο της «βρωμιάς», το καθάρισμα του ταμπλό ξεκινά από ένα απλό ξεσκόνισμα έως  τη χρησιμοποίηση ενός καθαριστικού. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό πανί και αφού το βρέξετε και το στραγγίξετε, περάστε προσεκτικά όλες τις επιφάνειες. Από την άλλη υπάρχουν πληθώρα καθαριστικών, τα οποία δίνουν ιδιαίτερη λάμψη στα πλαστικά και τις άλλες επενδύσεις.

    Λίγοι γνωρίζουν ότι  η υφασμάτινη ταπετσαρία του αυτοκινήτου περιέχει πάρα πολλά μικρόβια. Όπως είναι φυσιολογικό,  επιβάλλεται να πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένας πολύ καλός καθαρισμός στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Και όταν λέμε καθαρισμός, δεν εννοούμε το κλασσικό «μέσα – έξω» πλύσιμο, με το οποίο απλώς αφαιρούνται τα σκουπίδια και  γίνεται ένα ξεσκονίζμα. Κατά αυτόν τον τρόπο τα μικρόβια, οι μύκητες και όλοι οι αλλεργιογόνοι ιοί παραμένουν εντός του αυτοκινήτου και κάνουν την επιβλαβή δουλειά τους. Αν το πρόβλημα λοιπό είναι τόσο μεγάλο, που δεν διορθώνεται από τα δικά σου μέσα, τότε καλό είναι να απευθυνθείς σε κάποιο ειδικό, για να κάνεις βιολογικό καθαρισμό. Είναι η ιδανικότερη λύση,  ωστόσο πρόκειται μία χρονοβόρα διαδικασία, η οποία εξαρτάται κατά πολύ από τον τύπο του αυτοκινήτου, αλλά και τον τύπο του εσωτερικού (ύφασμα ή δέρμα). Στην περίπτωση του υφάσματος, θα χρειαστεί πολύ περισσότερος χρόνος, συγκριτικά με το δέρμα. Κατά μέσο όρο, στην περίπτωση του υφασμάτινου σαλονιού, απαιτούνται 2 έως και 4 ώρες, μόνο για το καθάρισμα.

    Kοινοποίησε το »

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
    ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

    • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

      ΝΙΦΟΥΔΗΣ

      Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
       210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε.

      ΠΕΛΕΚΟΣ ΝΙΚΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε.

      Στο κατάστημα του κ. Πελεκού θα βρείτε όλα ψάχνεται για το αυτοκίνητο. Αναλώσιμα - Αξεσουάρ - Εργαλεία - Ανταλλακτικά, όλα ποιοτικά και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
       2286083314 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

      ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

      Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

       2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • V - KOOL ATHENS

      V - KOOL ATHENS

      Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
       2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • PERAMAX

      PERAMAX

      Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
        210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

      ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

      Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
       2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • PAN-CAR

      PAN-CAR

      H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

       2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • Ζαμπάτης

      Ζαμπάτης

      Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
       2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

    • PAN-CAR

      PAN-CAR

      H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

       2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΕΛΑΣΥΝ

      ΕΛΑΣΥΝ

      Η ΕΛΑΣΥΝ αντιπροσωπεύει, διανέμει και υποστηρίζει προϊόντα εταιριών, που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά και διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Είναι αυτή η επιλογή συνεργατών, που έχει επιτρέψει την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου και η οποία υπηρετεί και συνάδει με την αποστολή της εταιρίας.
       2109578150 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

      ΝΙΦΟΥΔΗΣ

      Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
       210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

      ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

      Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

       2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

      ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

      Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
       2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • CADENCE HELLAS

      CADENCE HELLAS

      Στο κατάστημα της Cadence Hellas θα βρείτε αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ενισχυτές, ηχεία, συναγερμούς, multimedia και συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα βρείτε μπαταρίες και λάμπες φωτισμού led, hid και hid xenon.
       2104636275 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

    • AUTOVISION

      AUTOVISION

      Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
       10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

    • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

      ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

      Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
        210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • Akzo Nobel

      Akzo Nobel

      Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
       2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΛΙΒΑΣ

      ΛΙΒΑΣ

      Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
       2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • AUTO COLOR

      AUTO COLOR

      Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
       2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • RS NANOTECHNOLOGY

      RS NANOTECHNOLOGY

      Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
       210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • GOLDEN CARE

      GOLDEN CARE

      Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
       2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

      ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

      Η Loupasakis είναι μία σύγχρονη και πλήρης κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε λύσεις για service, φανοποιία, βαφές, ελαστικά, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις και ανταλλακτικά 
        2109937529 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΚΕΚΕΡΗΣ

      ΚΕΚΕΡΗΣ

      Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
       2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΣΚΑΛΚΟΣ

      ΣΚΑΛΚΟΣ

      Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
       2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • AUTORADO

      AUTORADO

      Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
       6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • SMALTOLIN S.A.

      SMALTOLIN S.A.

      Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
       210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • HB BODY

      HB BODY

      Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
       2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών