Προετοιμασία αυτοκινήτου για καλές & ασφαλείς διακοπές!

9510 Επισκέψεις στο άρθρο

Άλλο ένα καλοκαίρι είναι εδώ! Η πανδημία δεν λέει να μας αφήσει εύκολα, ωστόσο και φέτος τίποτα δεν θα εμποδίσει τον Έλληνα να κάνει τις διακοπές του. Πιο πολύ από κάθε προηγούμενη φορά, με το αυτοκίνητο του. Το μέσο που του εξασφαλίζει ασφάλεια και υγιεινή. Φυσικά με προϋποθέσεις. Βασικότερη όλων η δική του προ-νόηση, η δική του καλή προ-ετοιμασία.

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
PLAKA PARKING

Έτσι λοιπόν μετά από αρκετούς μήνες μέσα στο ...μπαλαούρο, ήρθε η ώρα του προγραμματισμού των διακοπών. Η αλήθεια είναι ότι ο ιός που μας τυραννά, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο το τρόπο που ταξιδεύουμε, με ενισχυμένη πολύ πλέον την τάση "ταξίδι με το αυτοκίνητο", που φαντάζει ως ένας τρόπος μετακίνησης πιο ασφαλής αυτή την περίοδο.

Kοινοποίησε το »


Όσοι λοιπόν δεν πάρετε αεροπλάνα και πλοία και έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητο σας, θα πρέπει να ετοιμάσετε μία checklist για τα πράγματα που πρέπει να κάνετε ή που δεν αναβάλλονται άλλο, πριν ξεκινήσετε! Φέτος άλλωστε ΔΕΝ έχουμε την "πολυτέλεια» να θυσιάσουμε (από αστοχία, αφηρημάδα ή αναβλητικότητα) ούτε 1 μέρα από τις διακοπές μας. Φέτος ΔΕΝ θέλουμε τίποτε άλλο να μας χαλάσει την διάθεση.

Και φυσικά δεν αναφερόμαστε μόνο σε ρούχα και βαλίτσες, αλλά και για το αυτοκίνητό σας! Θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι είναι όμορφο, ασφαλές και 100% λειτουργικό (service, ελαστικάπεριποίηση) και ότι έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα (ασφάλεια, ΚΤΕΟ). Επίσης θα πρέπει να φροντίσετε για την διασκέδαση σας (ηχεία, πηγές), αλλά θα πρέπει και να αναρωτηθείτε αν θα πρέπει να το εξοπλίσετε με αξεσουάρ, gadgets, αλλά και apps που θα κάνουν το ταξίδι σας πιο εύκολο και ευχάριστο. Μην ξεχνάτε, ότι ο στόχος σας είναι να περάσετε καλά, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια και ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο για κάποιο ατύχημα.

Αν η όλη διαδικασία σας φαίνεται ...βουνό, για να σας διευκολύνουμε παρακάτω θα βρείτε όλη την checklist προετοιμασίας για το αυτοκίνητό σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε τους ανάλογους top experts που θα φροντίσουν να ετοιμάσουν το όχημα σας για την καλοκαιρινή σας εξόρμηση. Αρκεί να κάνετε ένα κλικ εδώ!

Kοινοποίησε το »

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών