Νέας γενιάς προγράμματα

    11401 Επισκέψεις στο άρθρο

    Νέας γενιάς προγράμματα

    Τα νέας γενιάς προγράμματα ασφάλισης προβλέπουν βασικές καλύψεις με διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα, ανάλογα με την περίπτωση, ενώ στα βασικά πακέτα ορισμένες εταιρείες έχουν «ενσωματώσει» δωρεάν προνομιακές υπηρεσίες.

    Full Auto

    Με το Full Auto η Εθνική Ασφαλιστική προσδιορίζει το κόστος ασφάλισης ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε οχήματος εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικό τιμολόγιο. Ταυτόχρονα, επιβραβεύει τους πιστούς της πελάτες και προσεκτικούς οδηγούς με πρόσθετη έκπτωση στο ασφάλιστρο σε κάθε ετήσια ανανέωση συμβολαίου, εφόσον το αυτοκίνητο δεν έχει προκαλέσει ζημιές.

    Tip: Παρέχονται εκπτώσεις σε οικογένειες που έχουν κι άλλα ασφαλισμένα οχήματα στην εταιρεία ή σε πελάτες που διατηρούν κάποιο άλλο ατομικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο

    Buy the mile 

    Το Buy the mile της Anytime είναι η απάντηση στο χρόνιο ερώτημα-παράπονο «Γιατί να πληρώνω τόσα ασφάλιστρα όταν κυκλοφορώ τόσο λίγο;», των οδηγών που διανύουν μικρές αποστάσεις ή δεν χρησιμοποιούν συχνά το αυτοκίνητο.

    Προσφέρει χαμηλότερη τιμή στις βασικές καλύψεις για έως 5.000 χλμ. (3.000 χλμ. το πακέτο + επιπλέον 2.000 χλμ. με επιπλέον 20 ευρώ), μα αν ξεπεραστούν τα χιλιόμετρα τότε ακυρώνεται η ασφαλιστική κάλυψη και το όχημα μένει ανασφάλιστο. Ασφαλίζονται μόνο αυτοκίνητα με ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και έπειτα και τοποθετείται στο όχημα τηλεματική συσκευή (δωρεάν) για καταγραφή των χιλιομέτρων.

    Tip: Η ασφάλιση είναι ετήσια και μέσα στη χρονική διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου επιτρέπεται μόνο μία αγορά πρόσθετων χιλιομέτρων

    All For 1

    Με έξι διαφορετικά πακέτα, το All For 1 της Allianz δίνει λύσεις σε εξιδεικευμένες απαιτήσεις του πελάτη, αφού κάθε ένα από αυτά εστιάζει σε συγκεκριμένες καλύψεις, τις οποίες περιλαμβάνει στο σύνολό τους το All For 1 Prestige, ενώ το All For 1 Economy με τις βασικές μόνο καλύψεις είναι η οικονομικότερη πρόταση της εταιρείας.

    Tip: Δεν επιβαρύνεται το ασφάλιστρό σας για την 1η ζημιά που θα προκαλέσετε εάν έχετε ασφαλίσει και την κατοικία σας στην Allianz

    Pilote

    Το Pilote της Groupama Ασφαλιστική παρέχει Δωρεάν Φροντίδα και Οδική Βοήθεια ατυχήματος και το πακέτο των 7 Δωρεάν υπηρεσιών Anesis Motor, ακόμη και στο οικονομικότερο πακέτο της ασφάλισης.
    Tip: Έκπτωση 12% για όλους τους ασφαλισμένους στη συντήρηση (service) για εργασία και ανταλλακτικά στο δίκτυο συνεργατών Anesis. Τα προγράμματα Αυτοκινήτου συνοδεύονται δωρεάν από την υπηρεσία «Προνόμιο Υγείας»

    Speed  

    Το Speed της Generali αποτελείται από τρία πακέτα ασφάλισης, τα οποία προσφέρουν στον πελάτη τη δυνατότητα να επιλέξει το κόστος αλλά και την έκταση της κάλυψης που επιθυμεί, σύμφωνα με τις ανάγκες του. Επίσης, προσφέρει Φροντίδα ατυχήματος και ρυμούλκηση μετά από ατύχημα και στο οικονομικότερο πακέτο.

    Tip: Έκπτωση στην ασφάλιση του αυτοκινήτου, αν διατηρείτε ασφαλιστήριο και σε άλλο κλάδο ασφάλισης στην εταιρεία. Δεν αυξάνονται τα ασφάλιστρα αν προκαλέσετε μία (1) ζημιά

    MyDynamis+

    Το MyDynamis Plus της Δύναμις Ασφαλιστική προσφέρει ευελιξία στην ασφάλιση του οχήματος με ένα πακέτο αποτελούμενο από τις απαιτούμενες καλύψεις αλλά παρέχοντας και μία ευρεία επιλογή προαιρετικών καλύψεων για να μπορέσετε να φτιάξετε το προσωπικό σας πρόγραμμα, χωρίς να επιβαρύνεστε από μη απαραίτητες καλύψεις.

    Tip: Προσφέρει νομική προστασία σε συνεργασία με τη Mondial

    Ασφαλώς Οδηγείν

    Τα νέα προγράμματα της Μινέττα, Ασφαλώς Οδηγείν, προσφέρουν δωρεάν παροχές ακόμη και στο βασικό πακέτο [προληπτικό έλεγχο υγείας (check up), επίδομα ολοσχερούς καταστροφής], ενώ δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξτε τις επιθυμητές απαλλαγές αναλόγως των αναγκών σας και διαμορφώστε το δικό σας πρόγραμμα.

    Tip: Προσφέρει διάφορες εκπτώσεις για μια σειρά περιπτώσεων

    Υδρόγειος

    Τα προγράμματα της Υδρόγειος Ασφαλιστική περιλαμβάνουν ακόμη και στο οικονομικότερο πακέτο ECO δωρεάν Φροντίδα Ατυχήματος, καθώς και Υπηρεσία Επείγουσας Αερομεταφοράς σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

    Tip: Παρέχεται προστασία Bonus

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

    • ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

      ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

      H Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μακρά τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην ασφάλιση οχημάτων και παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων ασφάλισης για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, ειδικά σχεδιασμένων να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.
       2109477200 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • EUROINS

      EUROINS

      Απαντώντας σε κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τα ασφαλιστικά προϊόντα της EUROINS προσφέρουν ευελιξία, άμεση υποστήριξη, προνομιακή τιμολόγηση και έξυπνες τεχνολογίες. Be safe με τα ασφαλιστικά προϊόντα της Euroins.
       2109764307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΕΥΡΩΠΗ

      ΕΥΡΩΠΗ

      Ευρώπη Ασφαλιστική με ουσιαστικές και ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό κάθε Προσωπική και Επαγγελματική ασφαλιστική ανάγκη.


       210 3230707 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • SKYLINE INSURANCE

      SKYLINE INSURANCE

      Η Skyline Insurance προσφέρει από το 2004 τις καλύτερες τιμές για ασφάλιση αυτοκινήτου, από όλες τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλίσεων στην Ελλάδα.
       2105777595 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • NOS Insurance

      NOS Insurance

      Το όνομα NOS σημαίνει ΕΜΕΙΣ και αποτυπώνει τη σχέση με την οποία συνδέονται οι συνεργάτες και οι πελάτες μαζί μας, εκπροσωπώντας την εταιρεία QEL (Qatar Insurance Company Europe LTD).

       210 9309300 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ