23 από τα καλύτερα ελαστικά που αγοράζουμε το 2023

23 από τα καλύτερα ελαστικά που αγοράζουμε το 2023

30861 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/2/2023

Ελαστικά αυτοκινήτου. Μία τεράστια και δυναμική αγορά με πολλά επώνυμα brands και προϊόντα. Προϊόντα απαραίτητα για το αυτοκίνητο αλλά και τον οδηγό. Eλαστικά που με τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις επιδόσεις τους συμβάλουν στην οδηγική απόλαυση & στην ασφαλή μετακίνηση. Ας δούμε όμως 23 από τα καλύτερα ελαστικά που αγοράζουμε το 2023.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ

Παρά την ενεργειακή κρίση και τις όποιες δυσκολίες μαστίζουν την εφοδιαστική αλυσίδα, η χρονιά που μας πέρασε έδειξε ότι η αγορά του αυτοκινήτου επανέρχεται στα προ-πανδημίας επίπεδα, με τις πωλήσεις καινούργιων να παρουσιάζουν άνοδο (και μεταχειρισμένων να κάνουν limit up)!

H πορεία της αγοράς προβλέπεται να κινηθεί το ίδιο θετικά και το 2023, ενώ σε αντίστοιχη τροχιά κινείται και η αγορά των ελαστικών που βρίσκεται σε μία αρκετά καλή φάση, σε ότι αφορά τα προϊόντα και τις εταιρείες.

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ας αφήσουμε όμως τα εισαγωγικά και να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, και να δούμε τα νέα ελαστικά αυτοκινήτου για τις διάφορες κατηγορίες (π.χ. θερινά, all season, SUV και χώμα, sport και υψηλών επιδόσεων) τα οποία :
- Διαθέτουν καινοτομίες & προηγμένη τεχνολογία κατασκευής
- Ξεχωρίζουν σε επιδόσεις ασφάλειας & άνεσης
- Διακρίνονται στα Test ελαστικών
- Είναι Value for money  επιλογές, έχουν και εγγύηση

Κάθε μάρκα έχει τα δικά της Βest seller ελαστικά ή ακόμα και σειρές  ελαστικών, ενώ αρκετά από αυτά είναι ολοκαίνουργια (και ετοιμο-παράδοτα) στην ελληνική αγορά.

Ορισμένα νέα μοντέλα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η διεθνής παραγωγή ελαστικών και μεταφορών, έρχονται σύντομα και ήδη μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Στο «παιχνίδι» της αγοράς έχουμε νέες τάσεις αλλά και ανταγωνιστικές… κατηγορίες, όπως τα ελαστικά 4 εποχών που πλέον η τιμή τους πλησίασε αυτή των θερινών προσφέροντας ασφάλεια και άνεση σε κάθε εποχή και συνθήκη (ναι, ακόμα και στα χιόνια!).

Από την άλλη, κάποιες medium μάρκες έχουν κάνει αρκετά πιο δυναμική την παρουσία τους προσφέροντας ελαστικά με καλές επιδόσεις διεκδικώντας ένα σημαντικό μέρος της πίτας, έχοντας ως όπλο την τιμή τους που είναι σχεδόν 30% κάτω από αντίστοιχα προϊόντα της Premium κατηγορίας.

Στο αφιέρωμα αυτό, σας παρουσιάζουμε 23 από τα καλύτερα ελαστικά που αναμένεται να πάνε καλά σε μερίδια προτίμησης - αγοράς και στο  2023 (τα Best sellers ή τα νέα ελαστικά κάθε μάρκας) και σας ενημερώνουμε για όλα τα νέα ελαστικά που αναμένεται να δούμε σύντομα (για τα οποία και θα επανέλθουμε). Ελαστικά που μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα και σε ανταγωνιστική τιμή σε επιλεγμένες Εμπορίες Ελαστικών.


Ξεφύλλισε το ψηφιακό τεύχος εδώ