3 εξαιρετικές επιλογές ελαστικών από την Tomket!

1303 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/9/2021

Τα ελαστικά της Tomket ξεχωρίζουν για τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής τους, αλλά και για τις καλές επιδόσεις τους. Δείτε 3 ελαστικά της τσέχικης μάρκας που έχουν ήδη ξεχωρίσει στην παγκόσμια αγορά.

Η ΤΟΜΚΕΤ είναι μία τσέχικη εταιρία ελαστικών, η οποία δημιουργεί ελαστικά υψηλής τεχνολογίας για οδηγούς που απαιτούν την καλύτερη αναλογία στη σχέση ποιότητας και τιμής.

Kοινοποίησε το »


Παράγει ένα μεγάλο ελαστικών που εκτείνεται σε 300+ μεγέθη σε όλες τις κατηγορίες (θερινά, χειμερινά, all season, MT και TBR). Όλα της τα ελαστικά παράγονται από υλικά υψηλής ποιότητας και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ας ρίξουμε όμως μία πιο αναλυτική ματιά σε 3 από τα ελαστικά της μάρκας που έχουν ξεχωρίσει.

Tomket SPORT

Με το Tomket SPORT θα έχετε ακριβή οδηγικό έλεγχο και μεγάλη ασφάλεια ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες.  Προσφέρει μικρή απόσταση φρεναρίσματος, τόσο σε στεγνό, όσο και σεβρεγμένο οδόστρωμα. Διαθέτει 4 ευρείες αυλακώσεις και ένα ασύμμετρο σχέδιο πέλματος που βελτιώνουν την πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρομα και μειώνουν την υδρολίσθηση. Επιπλέον το πέλμα του ελαστικού είναι άκαμπτο για να προσφέρει οδηγική σταθερότητα και ομοιόμορφη φθορά, ενώ τα τρισδιάστατα μπλοκ εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή πρόσφυση σε ξηρούς και βρεγμένους δρόμους.

Tomket SUV 3

Το θερινό ελαστικό Tomket SUV 3 είναι ιδανικό για αυτοκίνητα αυτοκίνητα 4 × 4 και SUV. Προσφέρει μια ενεργητική και ταυτόχρονα ασφαλή οδήγηση. Χάρη στο ασύμμετρο μοτίβο πέλματος και τα τεράστια μπλοκ, το ελαστικό προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο. Διαθέτει στο πέλμα του  4 διαμήκεις αυλακώσεις που εξασφαλίζουν γρήγορη απομάκρυσνη του νερού και έτσι ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο υδρολίσθησης. Τέλος, η γόμα του είναι εμπλουτισμένη με διοξείδιο του πυριτίου και συμβάλλει επίσης σημαντικά στην εξαιρετική πρόσφυση και απόκριση διεύθυνσης..

Tomket SPORT 3

To Tomket Sport 3 συμπληρώνει την υπάρχουσα γκάμα ελαστικών υψηλών επιδόσεων της μάρκας.  Είναι σχεδιασμένα για μικρομεσαία και ανώτερης κατηγορίας αυτοκίνητα, ακόμα και για λιμουζίνες πολυτελείας.
Προσφέρει δυναμικής οδήγηση, διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη ασφάλεια. Το ελαστικό εκμεταλλεύεται πλήρως όλα τα πλεονεκτήματα του ασύμμετρου πέλματος του και ξεχωρίζει για  την εξαιρετική πρόσφυση, μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Τα τεράστια πέλματα εγγυώνται εξαιρετική σταθερότητα του αυτοκινήτου σε υψηλές ταχύτητες ακόμη και σε περίπτωση ξαφνικών αλλαγών στην κατεύθυνση, είτε κινείστε σε στεγνό, είτε σε βρεγμένο οδόστρωμα. Η σύνθεση της γόμας του είναι εμπλουτισμένη με διοξείδιο του πυριτίου και συμβάλλει επίσης σημαντικά στην εξαιρετική πρόσφυση και την απόκριση διεύθυνσης.

Θα τα βρείτε και στην ελληνική αγορά

Τα παραπάνω ελαστικά αλλά και όλη την γκάμα της Tomket θα τα βρείτε στην ελληνική αγορά από την εταιρία ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΝ ΙΚΕ. Διαθέτει εμπειρία στο χώρο των ελαστικών για πάνω από 26 χρόνια και είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος – διανομέας της μάρκας στην Ελλάδα. Επίσης, συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών, όπως η Yokohama και η Bridgestone και ζαντών (Alcar, Ronal), προσφέροντας τα προϊόντας τους στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.


ΑΚΡΙΤΑΣ Ε.Π.Ε 
Καλέστε: 2310754373
Ακολουθήστε:  www.facebook.com/Akritas-Tires

Kοινοποίησε το »