Τρεις προτάσεις θερινών ελαστικών για την άνοιξη που ολοένα και πλησιάζει!

Τρεις προτάσεις θερινών ελαστικών για την άνοιξη που ολοένα και πλησιάζει!

3 κορυφαία ελαστικά 18 ιντσών για το SUV σας!

5785 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα Crossover αποτελούν την πιο δημοφιλή κατηγόρια του καταναλωτικού κοινού καθώς όχι μόνο μπορούν να είναι χρήσιμα οχήματα καθημερινότητας άλλα έχουν την δυνατότητα να σας συνοδέυσουν και σε κάποια «μικρή» περιπέτεια. Έτσι, εμείς σας παρουσιάζουμε τρία κορυφαία ελαστικά διαστάσεων 235/55 R18 για SUV που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπο και για κίνηση εντός πόλης αλλά και για μια εξόρμηση σε ήρεμες off-road καταστάσεις.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ

3 ελαστικά SUV για κάθε οδηγό!

-Κορυφαίο σε πρακτικότητα το Primacy 4 της Michelin
- Πιο off-road διαθέσεις με το Goodyear EfficientGrip 2 SUV
-Εξαιρετικό για θερινό, σε βρεγμένο οδόστρωμα, το Uniroyal Rainsport 5

Η «επανάσταση» των SUV φαίνεται πως έχει έρθει για να μείνει καθώς όλο και πιο πολλές εταιρείες βελτιώνουν την γκάμα των υπερυψωμένων οχημάτων τους και προσφέρουν όλο και πιο ανταγωνιστικές προτάσεις στο καταναλωτικό κοινό.

 Φυσικά, την αντίστοιχη κατεύθυνση ακολουθούν όλοι οι κατασκευαστές ελαστικών που εντοπίζουν την ανάγκη για πιο στοχευόμενα και υψηλότερων προδιαγραφών ελαστικά που μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πολυδιάστατη φύση των οχημάτων της κατηγορίας Crossover.

Πέρα από αξιόπιστοι και άνετοι στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας ,λοιπόν, χρειάζεται να τονίζουν και την πιο περιπετειώδη φύση τους για όσους επιθυμούν και το adrenaline rush μιας off-road βόλτας.

Σύμφωνα με τις επιδόσεις τους σε δοκιμασίες βρεγμένου και στεγνού οδοστρώματος, καθώς και σε χαλίκια και γρασίδι , σας παρουσιάζουμε  3 κορυφαίες προτάσεις ελαστικών για την κατηγορία των crossover!
 

Συνέχεια του άρθρου >>>