Δώρα αξίας έως και 30 ευρώ από την Falken!

Δώρα αξίας έως και 30 ευρώ από την Falken!

1409 Επισκέψεις στο άρθρο

Με την αγορά ενός σετ ελαστικών από την μεγάλη γκάμα θερινών ή 4 εποχών της Falken έως και την 30η Ιουνίου 2023, η εταιρεία σας χαρίζει μία δωροκάρτα αξίας μέχρι και 30 ευρώ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ

Δωροκάρτα αξίας έως και 30 ευρώ με κάθε αγορά ελαστικών

Έχοντας πλέον εδραιωθεί στο χώρο αλλά και στην ελληνική αγορά, η Falken συνεχίζει να δημιουργεί φανατικό κοινό με τα ελαστικά της, τα οποία έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους την ισορροπία μεταξύ επιδόσεων, ποιότητας και τιμής. Έτσι λοιπόν, η Falken θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες της, δίνοντας μία δωροκάρτα αξίας έως και 30 ευρώ με κάθε αγορά σετ ελαστικών, θερινών ή 4 εποχών (All Season).
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ελαστικά που διαπρέπουν στα Διεθνή Test Ελαστικών

Η Falken έχει χτίσει το «όνομά» της στο χώρο – κι όχι άδικα, αφού τα ελαστικά της έχουν διακριθεί ουκ ολίγες φορές σε Διεθνή Test Ελαστικών. Αυτό οφείλεται στην εξέλιξη των προϊόντων της, στη μεγάλη γκάμα που διαθέτει αλλά και στα ίδια τα ελαστικά της που ισορροπούν μεταξύ επιδόσεων, ποιότητας και τιμής. Ένα από αυτά είναι και το Falken EuroAll Season AS210, που εντυπωσίασε στο Test Ελαστικών 4 εποχών ή το Falken Azenis FK520 που διακρίθηκε για τις επιδόσεις του στα SUV.
 

Αναλυτικά τα βήματα για την απόκτηση της δωροκάρτας

Η Falken χαρίζει ένα κουπόνι καυσίμου για τον ανεφοδιασμό σας στα καταστήματα της Shell. Έως και την 30η Ιουνίου 2023, οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράσουν  ένα σετ ελαστικών Falken (4 τεμάχια από 16 ίντσες και πάνω) και να λάβουν κουπόνι αξίας 20 ευρώ (για διαστάσεις 16 ιντσών) ή 30 ευρώ (για διαστάσεις 17 ιντσών και άνω). Το μόνο που έχουν να κάνουν μετά, είναι να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να ανεβάσουν – στείλουν την απόδειξη αγοράς των ελαστικών.

Η Προωθητική Ενέργεια ισχύει μόνο μέσω του επιλεγμένου δικτύου FALKEN ZONE στην Ελλάδα & αυστηρά μόνο κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου (εώς και 30 Ιουνίου)! Θα πρέπει να συμπληρώνονται  όλα τα στοιχεία που απαιτούνται στη φόρμα συμμετοχής, για τη σωστή αποστολή & σωστή αξία των κουπονιών εγκαίρως !


Δείτε περισσότερα εδώ.

Tags: FALKEN