Το Falken AS210 είναι ένα All-Season ελαστικό που τα καταφέρνει σε όλες τις καιρικές συνθήκες ενώ δεν διστάζει ούτε στο χιόνι!

Το Falken AS210 είναι ένα All-Season ελαστικό που τα καταφέρνει σε όλες τις καιρικές συνθήκες ενώ δεν διστάζει ούτε στο χιόνι!

Falken AS210: All season ελαστικό που δεν μασάει ούτε στο χιόνι!

4577 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν σκέφτεσαι πως το να αλλάζεις ελαστικά ανάλογα με τον καιρό είναι μπελάς, τότε ένα all season ελαστικό που θα καταφέρει να ανταπεξέλθει και σε χειμερινές άλλα σε και σε θερινές συνθήκες είναι αυτό που χρειάζεσαι.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ

All season ελαστικό που δεν μασάει ούτε στο χιόνι! By Falken

-Πολύ καλό σε βρεγμένο οδόστρωμα, και με καλή αντίσταση υδρολίσθησης
-Εξαιρετική πρόσφυση σε χιόνι χάρη στις αυλακώσεις του
-Βελτιωμένη  αντίσταση κύλισης & 10%  οικονομία κατανάλωσης καυσίμου
- Άνετο και “ήσυχο” στον δρόμο

Ένα χειμερινό ελαστικό είναι κατά πολύ πιο αποδοτικό σε  συνθήκες χιονιού και πάγου από ένα τυπικό all-season ή ένα θερινό.
Αντίστοιχα, ένα θερινό ελαστικό που δεν κατασκευάζεται προσανατολισμένο στο να αντέξει σε ακραίες συνθήκες όπως χιόνι, αλλά με απολυτό σκοπό να είναι πρακτικό και χρήσιμο σε στεγνό & βρεγμένο οδόστρωμα, εμπνέει εμπιστοσύνη στον οδηγό που το προτίμησε.
Τότε γιατί να προτιμήσει κανείς ένα all-season ελαστικό;  Γιατί τα σύγχρονα all-season έχουν πολύ καλύτερες επιδόσεις και γιατί εξασφαλίζουν ασφαλή μετακίνηση όλο τον χρόνο ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών (πλήν των ακραίων). Έτσι καταλήγουν να αποτελούν και μια πιο οικονομική λύση(εφόσον ο κάτοχος τους  πληρώνει για ένα και όχι δύο σετ ελαστικά ενώ ταυτόχρονα δεν χρειάζεται να τα αντικαθιστά ανάλογα με την περίοδο και τις καιρικές συνθήκες της περιοχής του).
Το νέο Falken EUROALL SEASON AS210 ανήκει στην κατηγορία all-season ελαστικό. Είναι διαθέσιμο σε 67 μεγέθη, για τροχούς 13-19 ιντσών, καλύπτοντας έτσι μοντέλα αυτοκινήτου από την μίνι έως και την D-SUV κατηγορία.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »