Ελαστικά από την Nexen: Με προηγμένα τεχνολογία και βραβευμένα από διεθνείς οργανισμούς. Για να δούμε πως καταφέρνουν να ξεχωρίζουν.

Ελαστικά από την Nexen: Με προηγμένα τεχνολογία και βραβευμένα από διεθνείς οργανισμούς. Για να δούμε πως καταφέρνουν να ξεχωρίζουν.

Γνωρίζοντας τα NEXEN (επόμενα) ελαστικά σας

18640 Επισκέψεις στο άρθρο

Nexen Τires σημαίνει τα επόμενα ελαστικά σας. Made in Korea μα με διεθνή δράση και ανάπτυξη. Ελαστικά προηγμένης τεχνολογίας. Δοκιμασμένα και βραβευμένα από διεθνείς οργανισμούς για τον σχεδιασμό τους. Επιλέγονται ως 1ης τοποθέτησης από δημοφιλείς κατασκευαστές αυτοκινήτων.

ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

All about Nexen! Γνωρίστε την πιο ανερχόμενη εταιρεία ελαστικών.

-Η πρώτη εταιρεία με 4 διεθνή βραβεία
- Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης σε Κίνα, Ευρώπη , ΗΠΑ και Ιαπωνία.
-Κέντρο δοκιμής των μοντέλων τους!
- Τεχνολογικά προηγμένες εργοστασιακές μονάδες σε Κίνα, Κορέα, Ευρώπη
- Ποιοτική γκάμα ελαστικών SUV: N Fera RU1, Roadian AT 4X4, Roadian HTX R5, Roadian HTX R5

Στηριζόμενη σε καλά προϊόντα με unique ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, η Nexen Tires  αυξάνει τα μερίδια της τόσο στην διεθνή όσο και στην ελληνική αγορά όπως μας είπε πρόσφατα σε συνέντευξη του ο «μπροστάρης της μάρκας» στην Ελλάδα Κος Στέλιος Ταβουλάρης.

Υιοθετώντας μια στρατηγική τακτική ανάπτυξης που βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία ανάπτυξης του προϊόντος και στηριζόμενη στα συνεχώς βελτιωμένα ελαστικά που κυκλοφορεί, η Nexen ανταγωνίζεται με αξιώσεις ως και premium μάρκες με μεγαλύτερα μερίδια στην διεθνή αγορά.

Εκπρόσωποι της γκάμας των ελαστικών της εταιρείας διακρίνονται σε διεθνή tests  (π.χ. το θερινό της Nexen N Fera Sport, πρόσφατα κατατάχθηκε στο Top 5 ελαστικών που έλαβαν μέρος σε διεθνές test, χαρακτηριζόμενο μάλιστα ως το Best Value της δοκιμής μεταξύ όλων των συμμετεχόντων μαρκών).

Πως όμως κατάφερε η Κορεατική εταιρεία να κατασκευάζει ελαστικά με τόσο θετικές επιδόσεις και να φτάσει σε επίπεδο που έκανε την Audi να διαλέξει τα ελαστικά της Nexen και συγκεκριμένα το WINGUARD Sports 2, για το A6 8ής γενιάς;

Για να δούμε πως ακριβώς εργάζεται η Nexen και αναπτύσει το προϊόν και το brand της, τα τελευταία χρόνια.

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με ανταγωνιστικό και βραβευμένο σχεδιασμό τα Ελαστικά Nexen

Η Nexen έγινε η πρώτη μάρκα που βραβεύτηκε με τα 4 διεθνή βραβεία της κατηγορίας.

Η Nexen έγινε η πρώτη μάρκα που βραβεύτηκε με τα 4 διεθνή βραβεία της κατηγορίας.

    Η Nexen Tires κατάφερε να γίνει η πρώτη εταιρεία ελαστικών που κερδίζει τα 4 μεγάλα διεθνή βραβεία της κατηγορίας. Αρχικά, αποκόμισε το βραβείο του αμερικανικού οργανισμού IDEA, ένα βραβείο που απονέμεται στα ελαστικά που εμφανίζουν μεγάλη βιωσιμότητα, μεγαλύτερο κύκλο ζωής και είναι γενικώς προσανατολισμένα στο να αφήνουν ένα πράσινο αποτύπωμα στον πλανήτη.

    Η κορεατική εταιρεία κατέκτησε και το γερμανικό βραβείο σχεδιασμού IF, το όποιο δίνεται σε εταιρείες με ελαστικά που διαθέτουν καλή ποιότητα πέλματος. Το τρίτο βραβείο ήταν το βραβείο Σχεδιασμού Red Dot (και αυτό από την Γερμανία) που απονέμεται σε ελαστικά που εμφανίζουν καλή σχεδιαστική φιλοσοφία και σχεδιασμό προϊόντος. Τέλος, το τέταρτο βραβείο ήταν εκείνο του Καλού Σχεδιασμού και ήρθε από την γειτονική Ιαπωνία.
     

    Κέντρα έρευνας και ανάπτυξης ελαστικών προηγμένης τεχνολογίας

    Τεχνολογικά προηγμένα κέντρα Ερευνάς & Ανάπτυξης με σκοπό τη συνεχή εξέλιξη του προϊόντος.

    Τεχνολογικά προηγμένα κέντρα Ερευνάς & Ανάπτυξης με σκοπό τη συνεχή εξέλιξη του προϊόντος.

      Τα ελαστικά της Nexen βελτιώνονται συνεχώς και πολλές φορές εμφανίζουν καλύτερες επιδόσεις ακόμα και από μάρκες ελαστικών με ιστορία χρόνων και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

      Χρησιμοποιώντας μια σειρά από προηγμένα προγράμματα παραγωγής και ένα παγκόσμιο δίκτυο έρευνας και ανάπτυξης-υπό την καθοδήγηση του βασικού κέντρου στην πόλη Yangsan- η Nexen καταφέρνει να κατασκευάζει και να εξελίσσει καινοτόμα ελαστικά με πολύ καλές επιδόσεις.

      Κίνα, Ευρώπη, ΉΠΑ και Ιαπωνία είναι 4 στρατηγικής σημασίας περιοχές, τις οποίες η Nexen έχει  εντοπίσει ως ιδανικές για να επεκτείνει τις δραστηριότητες και να λειτουργήσει κέντρα έρευνας και ανάπτυξης.
       

      Kέντρο δοκιμής ελαστικών

      Ιδιωτικό κέντρο δοκιμής επιτρέπει στους τεχνικούς της Nexen να τεστάρουν τα ελαστικά τους, προτού  κυκλοφορήσουν στην αγορά.

      Ιδιωτικό κέντρο δοκιμής επιτρέπει στους τεχνικούς της Nexen να τεστάρουν τα ελαστικά τους, προτού κυκλοφορήσουν στην αγορά.

        Πως όμως τα ελαστικά της Nexen καταφέρνουν να έχουν τόσο θετικά αποτελέσματα στα διεθνή tests
        που διοργανώνουν ανεξάρτητοι οργανισμοί;

        Τα ελαστικά της Nexen-πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά- δοκιμάζονται ενδελεχώς από τους «testers» της εταιρείας μέχρι να εντοπιστούν όλα τα πιθανά αδύναμα σημεία του ελαστικού και αφού διορθωθούν, να προσφέρονται στο αγοραστικό κοινό στην καλύτερη δυνατή μορφή.

        Η Nexen Tires έχει αναπτύξει ένα κέντρο δοκιμής  ελαστικών, το οποίο επιτρέπει στην εταιρεία να τεστάρει τα προϊόντα της σε μια σειρά από διαφορετικές συνθήκες και σε πολλούς παράγοντες.

        Από τις κλασσικές δοκιμές επιδόσεων σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα μέχρι ένα τεστ που μετράει την άνεση και το θόρυβο που ένα ελαστικό επιτρέπει να περάσει εντός της καμπίνας, η Nexen προσπαθεί να βελτιώνει συνεχώς τις επιδόσεις των μοντέλων της και να  κυκλοφορεί στις αγορές προϊόντα που θα αφήσουν ικανοποιημένο το αγοραστικό τους κοινό.
         

        Προηγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής υψηλών προδιαγραφών

        Προηγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής σε Κίνα, Κορέα και Τσεχία.

        Προηγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής σε Κίνα, Κορέα και Τσεχία.

          Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της Nexen διαθέτουν εξελιγμένη τεχνολογία, ενώ είναι στρατηγικά τοποθετημένες σε όλον τον πλανήτη για την καλύτερη διαφήμιση του προϊόντος άλλα και του brand της.

          Η μονάδα παραγωγής στο Yangsan στην Κορέα φροντίζει να αναπτύσσει ελαστικά που αφήνουν ένα θετικό πράσινο αποτύπωμα, ενώ το εργοστάσιο Changnyeong της Κίνας λειτουργεί από το 2012 και χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα λειτουργίας με υψηλή παραγωγικότητα.

          Τα εργοστάσια της Nexen στην Κίνα δεν σταματούν εκεί: Το Εργοστάσιο Qingdao αποτελεί μια μονάδα παραγωγής που έχει ως βασικό σκοπό να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της μάρκας στην όλο και πιο αναπτυσσομένη αγορά της Κίνας.

          Τέλος, το Εργοστάσιο Zatec της Τσεχίας έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του από το 2018 και παράγει 12.000 ελαστικά ετησίως, επιβεβαιώνοντας την τάση της εταιρείας να επεκταθεί και στις ευρωπαϊκές αγορές.
           

          Γκάμα ελαστικών SUV και 4Χ4: Με την τεχνογνωσία της Nexen

          Πλήρης γκάμα ελαστικών SUV & 4X4: N Fera RU1, Roadian AT 4X4, Roadian HTX R5, Roadian HTX R5

          Πλήρης γκάμα ελαστικών SUV & 4X4: N Fera RU1, Roadian AT 4X4, Roadian HTX R5, Roadian HTX R5

            Η εταιρεία με έδρα την Yangsang προσφέρει 4 μοντέλα ελαστικών για τα μεγάλα, εκτός δρόμου οχήματα. Τα ελαστικά αυτά είναι κατασκευασμένα με διαφορετικό προσανατολισμό και εμφανίζουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να καλύψουν όλο το εύρος των επιθυμιών του αγοραστικού κοινού.

            Το N Fera RU1 είναι ένα ελαστικό για Sport Performance SUV που εμφανίζει εξαιρετικές επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα καθώς και πολύ καλό χειρισμό. Το στενό εξωτερικό αυλάκι προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα βελτιώνοντας και τον τομέα της ασφάλειας. Οι μικροσκοπικές εγκοπές ελαχιστοποιούν το θόρυβο που περνά στο εσωτερικό της καμπίνας συνδυάζοντας έτσι επιδόσεις, ασφάλεια και άνεση.

            Premium ελαστικό για οχήματα τύπου pick up ή SUV με πιο ασφάλτινο προσανατολισμό και μέγιστα επίπεδα άνεσης αποτελεί το Roadian AT 4X4.  Πρόκειται για ένα ελαστικό που προσφέρει βελτιωμένο χειρισμό και καλύτερη απόδοση φρεναρίσματος χάρη στις εξελιγμένες αυλακώσεις και τη μόνιμη επαφή
            με το δρόμο.

            Το Roadian HTX R5 είναι ένα ακόμα ένα ελαστικό της Nexen, προσανατολισμένο τόσο ως προς την άνεση όσο και τις επιδόσεις. Οι πολλαπλές εγκοπές στο πέλμα προσφέρουν βελτιωμένη έλξη και φρενάρισμα ενώ τα μεγάλα μπλοκ ώμου βελτιώνουν τον χειρισμό.

            Θετικότατες επιδόσεις και στις εκτός δρόμου εξορμήσεις καθώς οι ειδικές εγκοπές στα αυλάκια προσφέρουν βελτιωμένη απομάκρυνση της λάσπης.  Συνολικά αναβαθμισμένο ελαστικό και ως προς την άνεση καθώς οι ραβδώσεις μειώνουν το θόρυβο εντός της καμπίνας και προσφέρουν μια πιο προβλέψιμη συμπεριφορά στο ελαστικό.

            Το τελευταίο ελαστικό για οχήματα εκτός δρόμου είναι το Roadian HT: Πρόκειται για ένα ελαστικό με πολύ πιο βιώσιμα στοιχεία, υψηλή πρακτικότητα και μεγάλα επίπεδα άνεσης. Τα τέσσερα περιμετρικά αυλάκια βελτιώνουν την απομάκρυνση του νερού κατά την υδρολίσθηση  ενώ ο ειδικός σχεδιασμός βελτιώνει τις επιδόσεις εκτός δρόμου και μειώνει τον παραγόμενο-κατά την οδήγηση-θόρυβο.
             

            Κοινοποίησέ το »
            Σχολίασέ το »

            προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

            Eλαστικά αυτοκινήτου , Τιμές ελαστικών, Δόσεις , Premium Eλαστικά, Quality Ελαστικά, Discount Ελαστικά, Εμπορίες ελαστικών Αττικής, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Hankook, Continental, Goodyear, Dunlop, Toyo, Yokohama, Cooper, General, Tire, Vredestein, Fulda, Falken, BFGoodrich, Lassa, Tristar, Insa, Turbo, Rotalla, Torque, Nankang, Imperial, Maxxis, Achilles, Aeolus, Alliance, Annaite, Antares, Aoteli, Aplus, Apollo, Aptany, Arivo, Atlas, Atturo, Austone, Autogreen, Autogrip, Avon, Barkley, Barum, Berlin , Tires, BFGoodrich, BKT, Blacklion, Blackstar, Bridgestone, Camac, Ceat, Centara, Chengshan, Coker, Comforser, Compasal, Compass, Continental, Cooper, CST, Dayton, Debica, Deli, Tire, Delinte, Diamond, Back, Diplomat, Double, Coin, Doublestar, Dunlop, Duraturn, Duro, EP, tyres, ESA, Tecar, Eurotyre, Event, Evergreen, Falken, Federal, Fedima, Firemax, Firestone, Fortuna, Fortune, Fulda, Fullrun, General, Tire, Gislaved, Giti, Goalstar, Goform, Goodride, Goodyear, Gremax, Grenlander, Gripmax, GT-Radial, Habilead, Haida, Hankook, Headway, Heidenau, Hifly, Hilo, Horizon, Imperial, Infinity, Insa, Turbo, Interstate, Journey, Tyre, Joyroad, Kama, Kapsen, Kelly, Kenda, Khefren, Kinforest, King, Meiler, Kings, Tire, Kingstar, Kleber, Kormoran, Kumho, Landsail, Lanvigator, Lassa, Laufenn, Leao, Lexani, Linglong, Mabor, Marshal, Mastersteel, Matador, Maxtrek, Maxxis, Mazzini, Meteor, Michelin, Milestone, Minerva, Mirage, Momo, Nankang, Neolin, Nexen, Nitto, Nokian, Nordexx, Nortenha, Novex, Onyx, Orium, Ovation, Pace, Paxaro, Petlas, Pirelli, Pneumant, Powertrac, Premiorri, Presa, Prestivo, Radar, Retro, Riken, Roadcruza, Roadhog, Roadmarch, Roadstone, Rockstone, Rosava, Rotalla, Routeway, Rovelo, Royalblack, Saetta, Sailun, Sava, Sebring, Security, Seiberling, Semperit, Silverstone, Sonar, Speedways, Sportiva, Star, Performer, Starco, Starfire, Starmaxx, Sumitomo, Sunfull, Sunitrac, Sunny, Sunwide, Superia, Syron, T-Tyre, Taurus, Tecnica, Three-A, Tigar, Toledo, Tomket, Torque, Tourador, Toyo, Tracmax, Trazano, TRI-ACE, Triangle, Tristar, Tyfoon, Unigrip, Uniroyal, VEE-Rubber, Viatti, Viking, Vitour, Voyager, Vredestein, Wanda, Wanli, Westlake, Windforce, Winrun, Yokohama, Zeetex, Zeta, Αναρτήσεις, Ζυγοστάθμιση, Ευθυγράμμιση, Ζάντες, Θερινά ελαστικά, All season ελαστικά, Suv ελαστικά, 4Χ4 ελαστικά, Runflat ελαστικά, Χειμερινά ελαστικά, 4 εποχών ελαστικά,195/50/15, 225/45/17, 195/55/16, 205/55/16.