Το νέο Eagle F1 Asymmetric 6 κατέχει ήδη αρκετές πρωτιές και νίκες σε διεθνή Test Ελαστικών, επιβεβαιώνοντας τις επιδόσεις του. Ωστόσο, η Goodyear το εφοδίασε και με όλες τις καινοτομίες που το κάνουν

Το νέο Eagle F1 Asymmetric 6 κατέχει ήδη αρκετές πρωτιές και νίκες σε διεθνή Test Ελαστικών, επιβεβαιώνοντας τις επιδόσεις του. Ωστόσο, η Goodyear το εφοδίασε και με όλες τις καινοτομίες που το κάνουν κατάλληλο και για ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6: Έτοιμο για όλα!
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6: Έτοιμο για όλα!
  • Το νέο Eagle F1 Asymmetric 6 κατέχει ήδη αρκετές πρωτιές και νίκες σε διεθνή Test Ελαστικών, επιβεβαιώνοντας τις επιδόσεις του. Ωστόσο, η Goodyear το εφοδίασε και με όλες τις καινοτομίες που το κάνουν
  • Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6: Έτοιμο για όλα!
  • Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6: Έτοιμο για όλα!

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6: Έτοιμο για όλα!

15628 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Eagle F1 Asymmetric 6 -η «ναυαρχίδα» της Goodyear- είναι έτοιμο για τα πάντα, ακόμα και για το μέλλον, εφόσον έχει σχεδιαστεί και για ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Το νέο κορυφαίο ελαστικό της premium μάρκας προσφέρει top επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, υψηλής ανταπόκρισης χειρισμό, υψηλά επίπεδα πρόσφυσης και φρεναρίσματος, ενώ αντέχει για πολλά χιλιόμετρα!

ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Eagle F1 Asymmetric 6 – Η «ναυαρχίδα» της Goodyear

Η σειρά Goodyear Eagle F1 δεν έχει γίνει τυχαία τόσο δημοφιλής στην αγορά, αφού αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές στην κατηγορία των σπορ ελαστικών. Την «βαριά φανέλα» φοράει επάξια και το νέο Eagle F1 Asymmetric 6, τόσο με τις επιδόσεις του όσο και με τις καινοτομίες και τις τεχνολογίες που διαθέτει, συνεχίζοντας την εμπορική επιτυχία του προκατόχου του Asymmetric 5.
 
Το νέο Eagle F1 Asymmetric 6 έχει ήδη στο βιογραφικό του αρκετές πρωτιές και νίκες σε διεθνή Test Ελαστικών, πράγμα που επιβεβαιώνει τις επιδόσεις του. Παρόλα αυτά, η Goodyear δεν ξέχασε να το εφοδιάσει  με όλες τις καινοτομίες που το κάνουν κατάλληλο και για ηλεκτροκίνητα μοντέλα – δεν αποτελεί τυχαία η πρώτη επιλογή τοποθέτησης σε πολλά γνωστά ηλεκτρικά μοντέλα της αγοράς.
 
Αλλά επειδή στο Autotriti συνηθίζουμε να περνάμε από το «μικροσκόπιο» τα ελαστικά, πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιδόσεις και όλες τις νέες τεχνολογίες που διαθέτει το νέο Eagle F1 Asymmetric 6.


 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>