Τον τίτλο του «Κορυφαίου Κατασκευαστή Θερινών Ελαστικών 2023» για 2η συνεχή χρονιά, λαμβάνει η Goodyear.

Τον τίτλο του «Κορυφαίου Κατασκευαστή Θερινών Ελαστικών 2023» για 2η συνεχή χρονιά, λαμβάνει η Goodyear.

Goodyear: Κερδίζει ξανά το βραβείο του κατασκευαστή θερινών ελαστικών

6786 Επισκέψεις στο άρθρο

Με βάση την ενημέρωση της εταιρείας, η Goodyear βραβεύτηκε από γνωστό Ευρωπαϊκό Μέσο ως ο "Κορυφαίος Κατασκευαστής Θερινών Ελαστικών 2023" για δεύτερη συνεχή χρονιά.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ

Η Goodyear είναι ο «Κορυφαίος Κατασκευαστής Θερινών Ελαστικών 2023»

Ένα από τα κορυφαία Ευρωπαικά Μέσα Αυτοκινήτου αναγνώρισε τη σταθερή απόδοση των premium καλοκαιρινών ελαστικών της Goodyear, κατά τη διάρκεια των ενδελεχών δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή των πιο δημοφιλών κατασκευαστών της αγοράς.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Υψηλή αναγνώριση για τη σειρά θερινών ελαστικών της Goodyear

Για το λόγο αυτό, απονέμει αυτήν την κορυφαία διάκριση στον κατασκευαστή ελαστικών που συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία στις δοκιμές των καλοκαιρινών ελαστικών.

Οι δοκιμαστές του test ξεχώρισαν την καλοκαιρινή σειρά της Goodyear, δηλώνοντας ότι «Η Goodyear, που αποτελεί έναν κορυφαίο κατασκευαστή ελαστικών, βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης τρεις φορές, συγκεντρώνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα ελαστικά Eagle F1 Asymmetric 6 και EfficientGrip 2 SUV συνδυάζουν δυναμικές επιδόσεις και βιώσιμο χαρακτήρα».
 

Εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του το Eagle F1 Asymmetric 6

Το Eagle F1 Asymmetric 6 είναι το πιο πρόσφατο ελαστικό υπερυψηλών επιδόσεων (UHP) της Goodyear, σχεδιασμένο για μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων ηλεκτρικών και SUV οχημάτων. Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Διεθνούς Test, οι δοκιμαστές χαρακτήρισαν το ελαστικό: «Εξαιρετική δυναμική στο χειρισμό σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα με κορυφαία χιλιομετρική απόδοση». Το ελαστικό κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 50 άλλα καλοκαιρινά ελαστικά, ενώ αναγνωρίστηκε ως "Eco-Master" για την υψηλή αποτελεσματικότητά του. Το Eagle F1 Asymmetric 6 της Goodyear ήταν το μοναδικό ελαστικό που έλαβε μόνο θετική βαθμολογία στις δοκιμές.

Επίσης, διακρίθηκε και στη δοκιμή ελαστικών υψηλών επιδόσεων, ξεχωρίζοντας για «τον σπορ και άμεσο χειρισμό του, την καλή ανάδραση, τα καλά επίπεδα ασφαλείας σε περίπτωση υδρολίσθησης, τις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα, τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, και την χαμηλή αντίσταση κύλισης με εξοικονόμηση καυσίμου».
 

Ελαστικά που βελτιστοποιούν την απόδοση σε όλες τις καλοκαιρινές συνθήκες

Ο Laurent Colantonio, Διευθυντής Τεχνολογίας της Goodyear δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αναδεικνυόμαστε ως ο κατασκευαστής καλοκαιρινών ελαστικών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το βραβείο αναγνωρίζει την προσήλωση στην υψηλή απόδοση που χαρακτηρίζει κάθε ελαστικό της Goodyear. Η μεθοδολογία των δοκιμών που έγιναν είναι από τις πιο εμπεριστατωμένες στον κλάδο, τόσο ως προς τα κριτήρια αξιολόγησης όσο και ως προς τον αριθμό των ελαστικών που συγκρίνονται. Η τρέχουσα σειρά ελαστικών μας αντικατοπτρίζει ένα εξαιρετικό επίπεδο τεχνικής αριστείας και αυτό το βραβείο υπογραμμίζει την ικανότητα της ομάδας μας να αναπτύσσει και να κατασκευάζει ελαστικά που βελτιστοποιούν την απόδοση του οχήματος σε όλες τις καλοκαιρινές συνθήκες οδήγησης».