Η ασφάλεια σας, ειδικότητα τους!

1507 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2020

Η Τζώνης Ελαστικά», 38 χρόνια τώρα, προσφέρει ελαστικά & ζάντες από επώνυμες εταιρίες. Έχοντας εξειδίκευση και know how, προτείνει λύσεις ασφάλειας για τις μετακινήσεις σας στον δρόμο, ότι όχημα και αν έχετε.

 
Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Δύο βασικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία μπορεί να χτιστεί μία καλή σχέση συνεργασίας. Μία τέτοια σχέση θα πρέπει να θεωρείται και αυτή ανάμεσα στον κάτοχο ενός αυτοκινήτου με μία επιχείρηση που εμπορεύεται κρίσιμα για την ασφάλεια στο δρόμο, προϊόντα (όπως Ελαστικά, Ζάντες, Αναρτήσεις). Κάλεσε:  2104922273

Μπαίνοντας σε μία εμπορία ελαστικών, αντιλαμβάνεσαι με την μία το στυλ και το επίπεδο εξυπηρέτησης (φιλικό, με χαμόγελο, δύστροπο, επιφυλακτικό κλπ). Στη συνέχεια εξετάζεις τους υπόλοιπους παράγοντες. Ξέρουν το αντικείμενο καλά ; Διαθέτουν γκάμα λύσεων για την ανάγκη σου ; Τιμές κλπ..κλπ..

Η «Τζώνης Ελαστικά»

Όλες οι παραπάνω ερωτήσεις απαντώνται πηγαίνοντας στο κατάστημα της «Τζώνης Ελαστικά» . Εκεί θα βρείτε ελαστικά και ζάντες από επώνυμους κατασκευαστές, για όλους τους τύπους οχημάτων, αλλά και επιπλέον υπηρεσίες σχετικές με την ανάρτηση και την επισκευή ζαντών. Επίσης θα βρείτε και προτάσεις σε επιλεγμένα μεταχειρισμένα ελαστικά.

Η εταιρεία αφορά μία οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών από το 1982 (38 χρόνια) και πλέον έχει στο τιμόνι την 2η γενιά. Η πολυετής εμπειρία του προσωπικού καθώς και η όρεξη και το μεράκι για την συγκεκριμένη εργασία, εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτηση σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι επώνυμης ποιότητας βουλκανισμού με σκοπό την βέλτιστη ασφάλεια στην οδήγηση.
 
ΤΖΩΝΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Κάλεσε:
 2104922273
Δες: https://www.facebook.com/groups/166069190137/about/