Τα best seller της Linglong -Comfort Master (HP) και Sport Master (UHP)- φέρουν μία σειρά από μοναδικές τεχνολογίες, όπως η καινοτομία μεμβράνης και η φόρμουλα ρητίνης υψηλού ελέγχου, που διασφαλίζουν

Τα best seller της Linglong -Comfort Master (HP) και Sport Master (UHP)- φέρουν μία σειρά από μοναδικές τεχνολογίες, όπως η καινοτομία μεμβράνης και η φόρμουλα ρητίνης υψηλού ελέγχου, που διασφαλίζουν τις αξιόλογες επιδόσεις τους σε στεγνό αλλά και βρεγμένο οδόστρωμα

Linglong Comfort & Sport Master: Η νέα γενιά των «Master»!

14561 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Linglong εκτός από την ευρωπαϊκή, κατακτά και την ελληνική αγορά, προσθέτοντας και ανανεώνοντας συνεχώς τη γκάμα της με νέα ελαστικά που συνδυάζουν την άνεση και την οικονομία με τις ισορροπημένες επιδόσεις, όπως τα δημοφιλή Comfort Master και Sport Master.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ

Μετά από χρόνια εξέλιξης και πορείας στην παγκόσμια αγορά, η Linglong έχει αναπτύξει την επόμενη γενιά της δημοφιλούς σειράς Master, εξοπλίζοντάς την με όλη την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει. Τα εν λόγο ελαστικά ανήκουν στη γνωστή κατηγορία των θερινών, με δύο επιλογές τόσο σε άνεση όσο και sport καταβολές.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Παίρνουν… «Master» με φόρμουλα ρητίνης 3ης γενιάς για έλεγχο, χειρισμό & αντοχή

Τα best seller της Linglong -Comfort Master (HP) και Sport Master (UHP)- φέρουν μία σειρά από μοναδικές τεχνολογίες, όπως η καινοτομία μεμβράνης και η φόρμουλα ρητίνης υψηλού ελέγχου, που διασφαλίζουν τις αξιόλογες επιδόσεις τους σε στεγνό αλλά και βρεγμένο οδόστρωμα. Ειδικότερα, οι δοκιμές της IDIADA (ανεξάρτητος φορέας δοκιμών) απέδειξαν ότι η πρόσφυση της σειράς Master της Linglong σε υγρό οδόστρωμα φτάνει στο επίπεδο Α της ετικέτας της ΕΕ.

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τα Linglong Comfort Master (HP) και Linglong Sport Master (UHP), να εξετάσουμε σε ποιον τομέα υπερτερούν, καθώς και τις επιτυχίες τους στα διεθνή tests.
 

Linglong Comfort Master: Έμφαση στην άνετη & αθόρυβη οδήγηση

  1. Για άνετες και ήσυχες βόλτες.
  2. Χαμηλή αντίσταση κύλισης για καλύτερη απόδοση καυσίμου.
  3. Βελτιωμένη πρόσφυση στο βρεγμένο για αποτελεσματική μείωση υδρολίσθησης.
Όπως δηλώνει και το όνομά του, το Linglong Comfort Master είναι ένα ελαστικό προσανατολισμένο στην άνεση και στην ποιότητα κύλισης, που όμως παρουσιάζει καλύτερα επίπεδα και στους τομείς της πρόσφυσης και του χειρισμού σε σχέση με τον προκάτοχό του. Ωστόσο όμως, καταφέρνει να ελαχιστοποιεί τον εξωτερικό θόρυβο που περνάει στο εσωτερικό της καμπίνας, εξασφαλίζοντας έτσι μία ήσυχη διαδρομή. Αν τώρα, συνδυάσουμε και τη χαμηλή αντίσταση κύλισης, τότε η βόλτα εκτός από άνετη είναι και οικονομική εξαιτίας της χαμηλότερης κατανάλωσης καυσίμου.

Όπως συμβαίνει με όλα τα ελαστικά της σειράς Master της Linglong, έτσι και το Comfort Master εμφανίζει αρκετά καλές επιδόσεις και στο βρεγμένο οδόστρωμα. Χάρη στην φόρμουλα ρητίνης 3ης γενιάς, το ελαστικό προσφέρει έλεγχο, χειρισμό και αντοχή στην υδρολίσθηση, βελτιώνοντας παράλληλα το φρενάρισμα. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως οι επιδόσεις πρόσφυσης των ελαστικών της σειράς Master έχουν λάβει την ευρωπαϊκή πιστοποίηση Α. 

Μεταξύ άλλων, η σχεδίαση του πέλματος διαθέτει μοναδική τεχνολογία περιγράμματος  καθώς και τεχνολογία σχεδίου ισορροπίας πίεσης/τάσης σταθερής κατάστασης κενών αυλακιών, που αυξάνουν την επιφάνεια του σημείου επαφής  του ελαστικού με το οδόστρωμα (έως και 4% μεγαλύτερο). Επιπλέον, να επισημάνουμε πως το Comfort Master κατάλληλο για ΗΡ και διαστάσεις μέχρι 17άρα ζάντα.

 

Linglong Sport Master: Με αγωνιστικό DNA & sport καταβολές

  1. Εξαιρετικές επιδόσεις οδήγησης σε βρεγμένες και στεγνές συνθήκες
  2. Εξαιρετικά υψηλή δυναμική στις στροφές
  3. Μέγιστη ασφάλεια και ήσυχη οδήγηση 

Για όσους αναζητούν τις οδηγικές «συγκινήσεις» και το κάτι παραπάνω, η Linglong διαθέτει στη γκάμα της το Sport Master UHP (υψηλών επιδόσεων) για ζάντες μεγέθους έως και 19 ιντσών. Το εν λόγο ελαστικό διαθέτει αγωνιστικά «γονίδια» και τεχνογνωσία, που έχει αποκτήσει και εξελίξει η εταιρεία μέσα από την επαφή της με τους αγώνες. Έτσι λοιπόν, διαθέτει χαρακτηριστικά που του χαρίζουν εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στις στεγνές, όσο και στις υγρές συνθήκες. Μάλιστα, σε ότι αφορά τις τελευταίες, έχει επιδείξει σημαντική βελτίωση κατά 7% σε σχέση με το GreenMax, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την αξιολόγησή του στην ευρωπαϊκή ετικέτα ελαστικών και τον βαθμό “Α” για την πρόσφυση στο βρεγμένο.

Το Linglong Sport Master πετυχαίνει αυτές τις επιδόσεις χάρη στις νέες τεχνολογίες που διαθέτει, όπως την καινοτομία μεμβράνης και την φόρμουλα ρητίνης υψηλού χειρισμού, που σε συνδυασμό με τις φαρδιές αυλακώσεις παρέχουν αντοχή στο φαινόμενο της υδρολίσθησης και απομακρύνουν αποτελεσματικά το νερό από το πέλμα του. Επιπλέον, το πέλμα διαθέτει τέτοια σχεδίαση και υλικά κατασκευής που συμβάλλουν στην αυξημένη αντοχή στη φθορά του, επεκτείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε πως το Sport Master της Linglong κληρονομεί τα γονίδια των αγωνιστικών ελαστικών D1 με τα οποία η Linglong Tire Drift Team Orange κέρδισε δύο ετήσια πρωταθλήματα στο Ιαπωνικό Grand Prix D1 2020 & 2021. Επιπρόσθετα, έχει αναδειχθεί και σε διεθνή Τest Ελαστικών, αποσπώντας τα σχόλια: «Μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό, χαμηλό θόρυβο κύλισης, χαμηλή τιμή».