«Μεγάλο» ελαστικό για τα μικρά αυτοκίνητα

Διαβάστηκε από 4448 αναγνώστες

Το Amazer 4G είναι ένα καλοκαιρινό ελαστικό για οχήματα της μίνι και μικρής κατηγορίας και χαρακτηρίζεται για τη μειωμένη αντίσταση κύλισης και την καλή πρόσφυση στο βρεγμένο.

 
Η Apollo Tyres είναι η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών στην Ινδία με καθημερινή παραγωγή πάνω από 35.000 τεμάχια. Η σειρά των προϊόντων της περιλαμβάνει ελαστικά επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων. Η Apollo παράγει ελαστικά για άριστη πρόσφυση σε στεγνούς και βρεγμένους δρόμους, μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος και χαμηλό επίπεδο θορύβου στην καμπίνα των επιβατών.
 
Το Amazer 4G είναι ένα καλοκαιρινό ελαστικό για οχήματα της μίνι και μικρής κατηγορίας καθώς παράγεται σε διαστάσεις έως 15 ιντσών.
Από σχεδιαστικής άποψης, το πέλμα του Apollo Amazer 4G έχει μινιμαλιστική και ασύμμετρη χάραξη που εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα χειρισμού σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Ταυτόχρονα οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται προσφέρουν μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος και χαμηλά επίπεδα θορύβου. Το εξωτερικό μέρος του πέλματος έχει σχεδιαστεί για καλύτερη επαφή με το στεγνό δρόμο, ενώ οι φαρδιές αυλακώσεις στο κέντρο του πέλματος αυξάνουν την πρόσφυση στο βρεγμένο μειώνοντας παράλληλα την εμφάνιση της υδρολίσθησης. Οι  μεσαίες λωρίδες γόμας σχεδιάστηκαν ώστε να προσφέρουν στιβαρότητα και ακρίβεια χειρισμών.
 
Το Amazer 4G πληροί όλες τις υψηλές ευρωπαϊκές προδιαγραφές για μειωμένη αντίσταση κύλισης και πρόσφυση σε βρεγμένο.
 
Quick info
  • Θερινό ελαστικό για μίνι και μικρά
  • Ασύμμετρη χάραξη
  • Μειωμένη αντίσταση κύλισης και καλή πρόσφυση στο βρεγμένο
Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα: ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΑΕΒΕ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 348 3300

 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός