Πρότυπη μονάδα ελαστικών και ζαντών

1578 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/9/2020

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Kaitatzis Racing θα βρείτε καινούρια και μεταχειρισμένα ελαστικά. Και τιμές πολύ ανταγωνιστικές!

 
Η επιλογή των ελαστικών για το αυτοκίνητό σας είναι μία από τις πιο σοβαρές αποφάσεις που χρειάζεται να πάρετε; Το ακούτε υπερβολικό; Δεν είναι όμως! Αρκεί να σκεφτείτε ότι τα ελαστικά είναι αυτά που στην ουσία σε κρατούν ασφαλή στο δρόμο και είναι αυτά που θα σας «σώσουν» σε περίπτωση που θα χρειαστείτε το «κάτι παραπάνω» (π.χ. σε ένα φρενάρισμα πανικού, σε ένα ξαφνικό και άτυπο Elk test-σλάλομ).

Πειστήκατε; Αν ναι τότε συνειδητοποιείτε ότι πέρα από μία καλή μάρκα ελαστικών  θα πρέπει να βρείτε και τον κατάλληλο expert για να σας εξηγήσει τα «πως» και τα «γιατί». Να βρείτε δηλαδή εμπορία, που διαθέτει τεχνογνωσία, εκπαιδευμένο & εξυπηρετικό προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό, λογικές τιμές (όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς πελάτες)!

Με άλλα λόγια να μπείτε και να αντιληφθείτε με την μία το στυλ και το επίπεδο εξυπηρέτησης (φιλικό, με χαμόγελο, δύστροπο, επιφυλακτικό κλπ). Δηλαδή να ξέρουν το αντικείμενο καλά, να σε συμβουλεύουν πάνω στις ανάγκες σας, να διαθέτουν γκάμα προτάσεων κλπ.

Μία τέτοια επιχείρηση είναι και η Kaitatzis Racing

Η ομάδα Kaitatzis Racing δραστηριοποιείται 40 στον χώρο του αυτοκινήτου και είναι δίπλα σας σε οτιδήποτε μπορείτε να χρειαστείτε από Ελαστικά, Ζάντες και Αμορτισέρ. Η διαχρονική της εμπειρία προοδεύει σε κάθε κλάδο του αυτοκινήτου από περιφεριακά έως και μηχανικά καθώς παρέχει και συνεργείο για την οποιαδήποτε βλάβη του οχήματος σας. 
 
Παράλληλα ασχολείται και με τις εισαγωγές αυτοκινήτων οποιασδήποτε κατηγορίας από
Ι.Χ , Επαγγελματικά μέχρι και Φορτηγά στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ελεγμένα ως προς την ποιότητα την κατάσταση και τα χιλιόμετρα από το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας.
Καλέστε: 2104933363
 
Μεγάλη γκάμα ελαστικών και ζαντών 

Η σωστή επιλογή στην τοποθέτηση ελαστικών στο αυτοκίνητο σας προσφέρει μια σημαντικά ασφαλέστερη, οικονομικότερη και πιο άνετη καθημερινή οδήγηση.Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας, στο kaitatzis-eshop, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα ελαστικών τα οποία είναι 100% αυθεντικά και νέας παραλαβής. Μάλιστα με την τοποθέτηση καινούριων ελαστικών προσφέρει και εγγύηση από οποιαδήποτε εταιρία επιλέξετε.
 
Παράλληλα το κατάστημα παρέχει ζάντες σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια για κάθε γούστο.  Θα βρείτε τις ζάντες Japan Racing , Fox Wheels και οποιαδήποτε ζάντα επιθυμείτε.  

Αξιόπιστες επιλογές και σε μεταχειρισμένα ελαστικα

Η Kaitatzis Racing διαθέτει  επίσης κάποια μεταχειρισμένα λάστιχα σε καλή κατάσταση για μια οικονομικότερη λύση.

KAITATZIS RACING
Καλέστε:
2104933363
Δείτε με 1 κλικ: http://kaitaziseshop.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/Kaitatzis-Racing-199930173486186/
Instagram: https://www.instagram.com/kaitatziseshop/
Email: [email protected]