Στο τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης απασχολούνται 50 χημικοί επιστήμονες και προσωπικό, οι οποίοι αναπτύσσουν τεχνολογίες αιχμής και επικεντρώνονται αυστηρά στον ποιοτικό έλεγχο

Τα προϊόντα της HB BODY είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται στην Ελλάδα από ευρωπαϊκές ποιοτικές πρώτες ύλες

Η ΗΒ BODY πιστή στη συνεχή υποστήριξη των πελατών της διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της σεμινάρια και παρέχει τεχνική υποστήριξη σε οποιαδήποτε αγορά του εξωτερικού

Οι παραγωγικές μονάδες της HB BODY είναι αυτοματοποιημένες, ενώ παράγει τα δικά της τυπωμένα δοχεία στις εγκαταστάσεις κυτιοποιίας και λιθογραφείου της.

Tα προϊόντα της HB BODY περνούν από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, από τον πιο προηγμένο εξοπλισμό ελέγχου ποιότητας στην παγκόσμια αγορά.

Από την Βόρεια Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου

17901 Επισκέψεις στο άρθρο

H HB BODY κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στον τομέα των προϊόντων βαφής αυτοκινήτου, ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.

 
Παρά την κρίση και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, ο κ. Ηλίας Βασιλειάδης έχει δημιουργήσει μία κερδοφόρα εταιρία, με δικές τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή, τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης με διεθνώς αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα προϊόντα. 

Από το 1982, στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Βασιλειάδης  οραματίστηκε μία εταιρία η οποία θα υπηρετήσει την παγκόσμια αγορά με τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα, πάντα σε λογικές τιμές για κάθε επαγγελματία που θέλει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Το όραμα έγινε πράξη ιδρύοντας την HB BODY.  Σκοπός της  είναι να παράγει  και να διαθέτει προϊόντα για τη βιομηχανία επαναβαφής αυτοκινήτων. Παράλληλα έχει ήδη εξαπλώσει τις δραστηριότητες της στην παγκόσμια αγορά, αφού έχει παρουσία σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Ασίας αλλά και στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα τα προϊόντα της εξάγονται σε 75 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά.
 
 • Σύγχρονες εγκαταστάσεις – εξειδικευμένο προσωπικό!  

Οι βάσεις της HB BODY μπήκαν σε ένα ημιυπόγειο στην Καλαμαριά στις αρχές της δεκαετίας του Ά80. Σήμερα η εταιρία διαθέτει  ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 120.000 τμ. (!)  στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου. Παράλληλα διαθέτει ιδιόκτητο υποκατάστημα 8.000 τμ στον Ασπρόπυργο Αττικής για την καλύτερη εξυπηρέτηση της Νοτίου Ελλάδας.  Η εταιρία διαθέτει επίσης τρία υποκαταστήματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και τη Βουλγαρία, οι οποίες διαθέτουν εφοδιαστική αλυσίδα, πωλήσεις και τεχνική ομάδα. Υπάρχουν τρία εκπαιδευτικά κέντρα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα και ομάδα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης στη Ρωσία και τη Σερβία.

Όσον αφορά τις παραγωγικές της μονάδες, είναι αυτοματοποιημένες, με στόχο την αυξημένη παραγωγή και την εγγυημένη ποιότητα.  Επίσης, η HB BODY παράγει τα δικά της τυπωμένα δοχεία στις εγκαταστάσεις κυτιοποιίας και λιθογραφείου της.

Φυσικά η HB BODY επενδύει και σε έμψυχο δυναμικό. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Σίνδου απασχολούνται  250 εργαζόμενοι. Στο τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης  απασχολούνται 50 χημικοί επιστήμονες και προσωπικό, οι οποίοι  αναπτύσουν τεχνολογίες αιχμής και επικεντρώνονται αυστηρά στον ποιοτικό έλεγχο, χρησιμοποιώντας τον πιο προηγμένο εξοπλισμό ελέγχου ποιότητας στην παγκόσμια αγορά.
 • Προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και πιστοποιήσεις!

Τα προϊόντα της HB BODY είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται στην Ελλάδα  από ευρωπαϊκές ποιοτικές πρώτες ύλες. Φυσικά προτού βγουν στην αγορά, έχουν περάσει από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Καθώς η εταιρία εξάγει σε 75 χώρες του κόσμου, προσαρμόζει τα προϊόντα της  ανάλογα με τις τοπικές ανάγκες κάθε χώρας. Η εταιρία έχει ικανότητα παραγωγής έως 270 τόνους ημερησίως, ενώ έχει πετύχει εξαιρετικά σύντομους χρόνους παράδοσης ακόμα και για την πιο εξειδικευμένη παραγγελία.
Επιπλέον πιστή στη συνεχή υποστήριξη των πελατών της διοργανώνει  στις εγκαταστάσεις της σεμινάρια και παρέχει τεχνική υποστήριξη σε οποιαδήποτε αγορά του εξωτερικού

Παράλληλα τα προϊόντα  της HB BODY διαθέτουν πιστοποίηση ISO 9001 από την TÜV Germany, κάτι που συμβαίνει από το 1998. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί επίσημη εγγύηση για τη διασφάλιση της ποιότητας στην ανάπτυξη του σχεδιασμού, στην έρευνα, στην παραγωγή, στη διανομή και στην εξυπηρέτηση. Κατέχει επίσης και το πιστοποιητικό ISO 17025, το οποίο διασφαλίζει τη διατήρηση της ποιότητας, της τεχνικής επάρκειας και τη παροχή αξιόπιστων αποτελεσμάτων στα εργαστήρια της εταιρείας.

Η HB BODY κάθε χρόνο ξεχωρίζει με βραβεύσεις από σημαντικούς οργανισμούς, όπως είναι η ICAP και η New Times Publishing στους τομείς των υγιών επιχειρήσεων, της εξωστρέφειας και της δυναμικής υγεσίας
 • Συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις

Κατέχοντας μία εξέχουσα θέση στην παγκόσμια αγορά  η HB BODY συμμετέχει κάθε χρόνο σε διεθνείς εκθέσεις, όπως:
 • Automechanika – Frankfurt
 • Automechanika – Dubai
 • Automechanika – Bologna
 • Equip Auto – Paris
 • Sema Show – Las Vegas
 • Feitintas – Sao Paolo
 • Automechanika – Ho Chi Minh City / Vietnam
 • Automechanika – Motortec / Madrid
 • Practical Classics “Restoration & Classic Car Show” – Brighton
 • AMR – Beijing / China

 HB BODY
Διεύθυνση: Περιοχή Σίνδου, Θεσσαλονίκη 

Τηλέφωνο:  2310 790000
 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός