Best Car...Best Χρώμα!

Διαβάστηκε από 1510 αναγνώστες

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την φετινή εκδήλωση του Best Car, που θα αναδείξει, όπως κάθε χρόνο, το καλύτερο αυτοκίνητο για το 2019. Τα δώρα και φέτος πολλά, αφού εκτός από 3 αυτοκίνητα θα δοθούν και πολλά Τοp προϊόντα!

 
Ο μεγαλύτερος θεσμός της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, το Best Car 2019”, θα αναδείξει για μία ακόμα χρονιά τους καλύτερους  για το  2019. Όπως κάθε φορά  η μεγάλη ψηφοφορία  (40 χιλιάδες συμμετοχές στην περσινή ψηφοφορία), η οποία διεξάγεται με την σφραγίδα του Auto Τρίτη θα τιμήσει το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς.

Οι εκπλήξεις και φέτος πολλές, αφού οι τυχεροί  της κλήρωσης, εκτός από τα 3 αυτοκίνητα (!) που θα προσφερθούν ως δώρα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και άλλα σημαντικά δώρα.

Επώνυμα brands και επιχειρήσεις ως δωροθέτες του Best Car 2019, θα προσφέρουν και αυτές στους συμμετέχοντες TOP προϊόντα ή υπηρεσίες τους.

Αυτή την φορά σάς παρουσιάζουμε και άλλο ένα ξεχωριστό από αυτά τα δώρα. Πρόκειται για μία επαναφορά χρώματος του αυτοκινήτου σας με χρώματα και είδη περιποίησης της HB BODY!
 
Ποια είναι η ΗΒ BODY;

H HB BODY κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στον τομέα των προϊόντων βαφής αυτοκινήτου, ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη. Διαθέτει  ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 120.000 τμ. (!)  στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου. Παράλληλα διαθέτει ιδιόκτητο υποκατάστημα 8.000 τμ στον Ασπρόπυργο Αττικής για την καλύτερη εξυπηρέτηση της Νοτίου Ελλάδας.  Η εταιρία διαθέτει επίσης τρία υποκαταστήματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και τη Βουλγαρία, οι οποίες διαθέτουν εφοδιαστική αλυσίδα, πωλήσεις και τεχνική ομάδα. Υπάρχουν τρία εκπαιδευτικά κέντρα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα και ομάδα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης στη Ρωσία και τη Σερβία.

Τα προϊόντα της HB BODY είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευάζονται στην Ελλάδα  από ευρωπαϊκές ποιοτικές πρώτες ύλες. Φυσικά προτού βγουν στην αγορά, έχουν περάσει από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Καθώς η εταιρία εξάγει σε 75 χώρες του κόσμου, προσαρμόζει τα προϊόντα της  ανάλογα με τις τοπικές ανάγκες κάθε χώρας. Η εταιρία έχει ικανότητα παραγωγής έως 270 τόνους ημερησίως, ενώ έχει πετύχει εξαιρετικά σύντομους χρόνους παράδοσης ακόμα και για την πιο εξειδικευμένη παραγγελία.
Επιπλέον πιστή στη συνεχή υποστήριξη των πελατών της διοργανώνει  στις εγκαταστάσεις της σεμινάρια και παρέχει τεχνική υποστήριξη σε οποιαδήποτε αγορά του εξωτερικού

Παράλληλα τα προϊόντα  της HB BODY διαθέτουν πιστοποίηση ISO 9001 από την TÜV Germany, κάτι που συμβαίνει από το 1998. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί επίσημη εγγύηση για τη διασφάλιση της ποιότητας στην ανάπτυξη του σχεδιασμού, στην έρευνα, στην παραγωγή, στη διανομή και στην εξυπηρέτηση. Κατέχει επίσης και το πιστοποιητικό ISO 17025, το οποίο διασφαλίζει τη διατήρηση της ποιότητας, της τεχνικής επάρκειας και τη παροχή αξιόπιστων αποτελεσμάτων στα εργαστήρια της εταιρείας.
2 λόγια για το Best Car 2019

Η ψηφοφορία-διαγωνισμός Best Car by Auto Τρίτη είναι επί σειρά ετών, ο μεγαλύτερος θεσμός της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Πάνω από 40 χιλιάδες «εκλέκτορες» - αναγνώστες ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ανακοινώνεται από τον Σεπτέμβριο, κορυφώνεται τον Ιανουάριο (όπου σε ειδική εκδήλωση απονέμονται και τα βραβεία στους νικητές). Αρχικά, οι αναγνώστες που συμμετέχουν με την ψήφο τους, επιλέγουν ποια από τα νέα μοντέλα της χρονιάς επιθυμούν να περάσουν στη 2η φάση. Η 2η φάση συμπίπτει με την Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου όταν και κλείνουν οι ηλεκτρονικές κάλπες.

 Η ψηφοφορία στο Best Car by AutoΤρίτη γίνεται:

1. Ηλεκτρονικά, μέσα από ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας του www.autotriti.gr.
2. Μέσω ειδικού εντύπου που μοιράζεται στους 80.000 επισκέπτες της Έκθεσης Αυτοκινήτου που διοργανώνεται τον Νοέμβριο στην Αθήνα.
    Προϋποθέσεις συμμετοχής για κάθε αναγνώστη – χρήστη: να είναι άνω των 18 ετών, με έγκυρη άδεια οδήγησης. Με δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής
 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός