Best tool για περιποίηση αυτοκινήτου!

Διαβάστηκε από 2275 αναγνώστες

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την φετινή εκδήλωση του Best Car, που θα αναδείξει, όπως κάθε χρόνο, το καλύτερο αυτοκίνητο για το 2019. Τα δώρα και φέτος πολλά, αφού εκτός από 3 αυτοκίνητα θα δοθούν και πολλά Τοp προϊόντα!

 
Ο μεγαλύτερος θεσμός της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, το Best Car 2019”, θα αναδείξει για μία ακόμα χρονιά τους καλύτερους  για το  2019. Όπως κάθε φορά  η μεγάλη ψηφοφορία  (40 χιλιάδες συμμετοχές στην περσινή ψηφοφορία), η οποία διεξάγεται με την σφραγίδα του Auto Τρίτη θα τιμήσει το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς.

Οι εκπλήξεις και φέτος πολλές, αφού οι τυχεροί  της κλήρωσης, εκτός από τα 3 αυτοκίνητα (!) που θα προσφερθούν ως δώρα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και άλλα σημαντικά δώρα.

Επώνυμα brands και επιχειρήσεις ως δωροθέτες του Best Car 2019, θα προσφέρουν και αυτές στους συμμετέχοντες TOP προϊόντα ή υπηρεσίες τους.

Αυτή την φορά σάς παρουσιάζουμε και άλλο ένα ξεχωριστό από αυτά τα δώρα. Πρόκειται για έναν έκκεντρο αλοιφαδόρο MT310 της Meguiar`s Hellas.

Ο ΜΤ310 είναι σχεδιασμένος από ειδικούς, για να δώσει στους επαγγελματίες detailers και φανοβαφείς ή στον ψαγμένο “Do It Yourself” κάτοχο αυτοκινήτουτην καλύτερη  λύση για άψογο αποτέλεσμα, ενώ διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά:
 • Σχεδιασμένος από ειδικούς, για να δώσει στους επαγγελματίες detailers και φανοβαφείς την καλύτερη  λύση για άψογο αποτέλεσμα. Έχει ανασχεδιαστεί πλήρως για τέλειο συνδυασμό εργονομικού σχεδίου και λειτουργικότητας.
 • Ευρύ φάσμα στροφών 3,000-7,500 OPM, που επιτρέπει ταχύτερο καθαρισμό χρώματος και ανώτερης ποιότητας γυάλισμα και κέρωμα.
 • Με ψηφιακό ρυθμιστή στροφών , ρυθμίζει ηλεκτρονικά τις στροφές για διατήρηση της ταχύτητας.
 • Νέα ρύθμιση ταχύτητας με αντίχειρα και εξωτερικό περίβλημα για πιο εργονομική αίσθηση και πιο ομαλή εργασία στίλβωσης.
 • Νέος κορμός με αντίβαρο  εξασφαλίζει ομαλή ακρίβεια και εξισορρόπηση.
 • Έρχεται με σετ αντικατάστασης για καρβουνάκια, χειρολαβή D πολλαπλών θέσεων , κλειδί και με νέα σχεδιασμένη βάση Meguiar`s.
 • Η διπλή δράση παλμικής και περιστροφικής  πρακτικά σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ζημιές στο χρώμα.
 • Χρησιμοποιείται με ευκολία σε φρέσκο ή παραμε-λημένο χρώμα χωρίς να απαιτείται εκπαίδευση.
 • Ισχύς: 710 Watt
 • Στροφές: 3.000 - 7.500 OPM
 • Έκκεντρο: 8 mm (5/16”) - 24 UNF Shaft
 • Διάμετρος Βάσης: 140 mm (5”) ή 152 mm (6”)
 • Βάρος: 2,3 kg
Μαζί με τον MT310 δίνεται ΔΩΡΕΑΝ η βάση SOFT BUFF BACKING PLATE 5” (140 mm)

Ποια είναι η Meguiar`s Hellas; 

Η εταιρία  Ι. Αθανασιάδης ΑΕ με τον διακριτικό τίτλο Meguiar`s Hellas  δραστηριοποιείται στον χώρο των βιομηχανικών και επαγγελματικών προϊόντων από την δεκαετία το Ά70. Από το 2015 είναι ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των προϊόντων της  Meguiar`s στην Ελλάδα, τα οποία αποτελούν τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τους επαγγελματίες του χώρου.

Η Meguiar`s Hellas διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα συνολικής  επιφάνειας 4000 τ.μ. , οι οποίες αποτελούνται από  καταστήματα λιανικής, αίθουσες σεμιναρίων, χώρους τεχνικής εκπαίδευσης, τμήματα σέρβις, αποθήκες και γραφεία. Παράλληλα  όντως μία τις πιο οργανωμένες εταιρίες στο χώρο προσφέρει  σεμινάρια για detailers, φανοβαφεία και πλυντήρια, καθώς και εκπαιδευτικά clinics για τους ιδιώτες, ώστε οι πελάτες της να έχουν την κατάλληλη τεχνική κατάρτιση και υποστήριξη.

2 λόγια για το Best Car 2019

Η ψηφοφορία-διαγωνισμός Best Car by Auto Τρίτη είναι επί σειρά ετών, ο μεγαλύτερος θεσμός της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Πάνω από 40 χιλιάδες «εκλέκτορες» - αναγνώστες ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ανακοινώνεται από τον Σεπτέμβριο, κορυφώνεται τον Ιανουάριο (όπου σε ειδική εκδήλωση απονέμονται και τα βραβεία στους νικητές). Αρχικά, οι αναγνώστες που συμμετέχουν με την ψήφο τους, επιλέγουν ποια από τα νέα μοντέλα της χρονιάς επιθυμούν να περάσουν στη 2η φάση. Η 2η φάση συμπίπτει με την Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου όταν και κλείνουν οι ηλεκτρονικές κάλπες.

 Η ψηφοφορία στο Best Car by AutoΤρίτη γίνεται:

1. Ηλεκτρονικά, μέσα από ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας του www.autotriti.gr.
2. Μέσω ειδικού εντύπου που μοιράζεται στους 80.000 επισκέπτες της Έκθεσης Αυτοκινήτου που διοργανώνεται τον Νοέμβριο στην Αθήνα.
    Προυποθέσεις συμμετοχής για κάθε αναγνώστη – χρήστη: να είναι άνω των 18 ετών, με έγκυρη άδεια οδήγησης. Με δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής
 
 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός